Μετά από δεκάδες διαρροές και φήμες γύρω από το HTC 10 (ή HTC One M10), η HTC αποφάσισε να ορίσει ημερομηνία ανακοίνωσης για την συσκευή. Η εκδήλωση ανακοινώθηκε από τον λογαριασμό της εταιρίας στο Twitter και έχει οριστεί για τις 12 Απριλίου.

htc-m10-invite

Από ότι φαίνεται η ανακοίνωση θα διαθέτει και livestream, οπότε πιθανότατα θα το δούμε και μέσα από το Techmaniacs.gr, όπως συμβαίνει συνήθως. Η HTC δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η εκδήλωση θα ειναι μόνο διαδικτυακή ή αν θα γίνει και κάποιο event, στις χώρες που αναφέρονται στην πρόσκληση.

Από χαρακτηριστικά περιμένουμε Snapdragon 820 με 4GB RAM. Η οθόνη αναμένεται να είναι 5.15 ίντσες, ανάλυσης QHD. Στο θέμα τις κάμερας περιμένουμε 12MP, ενώ από μπαταρία πιθανότατα θα δούμε 3000mAh. Η συσκευή θα έχει USB Type-C.

evleaks-htc-10

Η εταιρία έχει υποσχεθεί, μέσα από τις teasers της, αρκετές νέες τεχνολογίες στην συσκευή και πραγματικά περιμένουμε να τις δούμε σε λειτουργία. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν για να τις ανακαλύψουμε παρέα.

Πηγή

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. “… Η HTC δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η εκδήλωση θα ειναι μόνο διαδικτυακή ή αν θα γίνει και κάποιο event,…”

    Περιμένει να δει αν μπορούν να μαζευτούν καμιά 50-αριά άτομα για να ανακοινώσει event. Βλέπω ότι ούτε οι υπάλληλοί της να μην πηγαίνουν. Εντάξει, έβαλε και USB Type-C, τι άλλο να ζητήσουμε στα 700€ που θα κάνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ