Η αγορά των smartphones έχει υπερκορεστεί από εμφανισιακά παρόμοιες συσκευές. Και οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Αυτές είναι οι δύο προτάσεις που βλέπουμε στο teaser του HTC Vive και μετά από αυτές τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα.

Στο βίντεο των 90 δευτερολέπτων που δημοσίευσε ο evleaks, στο Twitter, βλέπουμε στιγμιαία πολλές φωτογραφίες και ακούμε πολλές “τσιτάτες” λέξεις, για το πως το κινητό μας είναι συνέχεια μαζί μας και θα πρέπει να μας εκφράζει. Επίσης βλέπουμε μια θήκη που θυμίζει μπλούζα από σχεδιαστή μόδας.

Το βίντεο αναφέρεται σε ασυνήθιστους συνδυασμούς και σε λήψη ρίσκων με αναπάντεχα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα όμως προέρχονται από τον καταναλωτή.

Στο τέλος του βίντεο όμως βλέπουμε μια νέα συσκευή, που έχει στο πίσω μέρος του το brand του HTC Vive. Ξεχωρίζει η διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, δείχνοντας πως η HTC θα ακολουθήσει την νέα μόδα στην φωτογραφία των smartphoens.

Πιθανότατα θα δούμε την συσκευή να κάνει το ντεμπούτο της στην MWC 2016 της Βαρκελώνης. Τουλάχιστον ελπίζουμε σε αυτό και όχι σε μια σειρά από φήμες που θα μας απασχολούν επί μήνες.

Πως σας φαίνεται το HTC Vive;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.