Αν είστε λάτρεις της HTC, αλλά δεν σας αρέσουν τα παλιά μεγάλα bezels, τότε δεν ήταν καλή χρονιά για εσάς. Αυτό όμως φαίνεται πως θα αλλάξει σύντομα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις πηγές γαλλικής ιστοσελίδας.

Η HTC, μπορεί να πούλησε ένα μέρος της στην Google, όμως δεν σταματάει να σχεδιάζει τα επόμενα τηλέφωνά της. Έτσι ακούμε πως θα δούμε τρεις νέες συσκευές μέχρι το τέλος του έτους.

Μία από αυτές τις συσκευές θα ονομάζεται U11 Plus (κωδική ονομασία Ocean Master). Αυτή θα είναι η πρώτη συσκευή της HTC με αναλογία οθόνης 18:9 και ελάχιστα bezels.

Το U11 Plus θα έχει οθόνη 5.99 ίντσες από την JDI, με ανάλυση 1440×2880. Στο εσωτερικό της θα έχει τον Snapdragon 835, μαζί με 4GB/64GB ή 6GB/128GB. Ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι UFS 2.1.

Στο κομμάτι της κάμερας θα έχουμε αισθητήρα 12MP, ίδιο με αυτό του απλού U11. Στην πρόσοψη θα έχουμε αισθητήρα 8MP για τις selfies μας. Το U11 Plus θα έχει πιστοποίηση IP68, αφού είναι ανθεκτικό σε νερό βάθους 1.5m και σκόνη. Η συσκευή θα υποστηρίζει Quick Charge 3.0 (μέχρι 18W) και θα έχει πιεζόμενο πλάισιο, ώστε να υποστηρίζει το Edge Sense, όπως ακριβώς και στο απλό U11.

Το HTC I11 Plus θα ανακοινωθεί επίσημα στις 11 Νοεμβρίου στην Κίνα, στην προσπάθεια της εταιρίας να ανακτήσει μέρος της αγοράς σε κάποιες αγορές. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν η συσκευή θα έρθει στην Ευρώπη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.