Οι δοκιμές αντοχής του JerryRigEverything έχουν γίνει πλέον ορόσημο στα κατασκευαστικά benchmarks, για ανθεκτικότητα συσκευών. Σήμερα το δημοφιλές κανάλι δημοσίευσε βίντεο για το HTC U Ultra.

Η συσκευή έχει Gorilla Glass 5στην πρόσοψη και αναμένεται με 6 Mohs, σε επίπεδα ανθεκτικότητας στις γρατζουνιές. Η εμπρόσθια κάμερα προστατεύεται από το ίδιο γυαλί, για γρατζουνιές, αντέχοντας μέχρι και κοπίδι. Δυστυχώς όμως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι επιρρεπής στις γρατζουνιές, ενώ το ακουστικό καλύπτεται από ύφασμα που αφαιρείται και χαλάει πολύ εύκολα.

Στο πίσω μέρος η κάμερα προστατεύεται άριστα από γρατζουνιές, όχι όμως το laser autofocus. Ο JerryRigEverything στην συνέχεια πιάνει το 9 Mohs στυλό και γεμίζει γρατζουνιές το πίσω μέρος του, ενώ βλέπουμε και ραγίσματα. Να πούμε όμως πως τα 9 Mohs είναι πολύ δυνατά για κάθε συσκευή. Αμέσως μετά δοκιμάζει την συσκευή σε φωτιά, ένα τεστ που περνάει.

Τέλος έχουμε το bend test, στο οποίο το HTC U Ultra σχεδόν αποτυγχάνει. Το πίσω γυαλί της συσκευή γίνεται κομμάτια. Η συσκευή όμως λυγίζει, χωρίς να σπάσει.

Δείτε το βίντεο με τα βασανιστήρια παρακάτω, όμως το βίντεο δεν ενδείκνυται για λάτρεις της τεχνολογίας με καρδιακά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.