Οι δοκιμές αντοχής του JerryRigEverything έχουν γίνει πλέον ορόσημο στα κατασκευαστικά benchmarks, για ανθεκτικότητα συσκευών. Σήμερα το δημοφιλές κανάλι δημοσίευσε βίντεο για το HTC U Ultra.

Η συσκευή έχει Gorilla Glass 5στην πρόσοψη και αναμένεται με 6 Mohs, σε επίπεδα ανθεκτικότητας στις γρατζουνιές. Η εμπρόσθια κάμερα προστατεύεται από το ίδιο γυαλί, για γρατζουνιές, αντέχοντας μέχρι και κοπίδι. Δυστυχώς όμως ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι επιρρεπής στις γρατζουνιές, ενώ το ακουστικό καλύπτεται από ύφασμα που αφαιρείται και χαλάει πολύ εύκολα.

Στο πίσω μέρος η κάμερα προστατεύεται άριστα από γρατζουνιές, όχι όμως το laser autofocus. Ο JerryRigEverything στην συνέχεια πιάνει το 9 Mohs στυλό και γεμίζει γρατζουνιές το πίσω μέρος του, ενώ βλέπουμε και ραγίσματα. Να πούμε όμως πως τα 9 Mohs είναι πολύ δυνατά για κάθε συσκευή. Αμέσως μετά δοκιμάζει την συσκευή σε φωτιά, ένα τεστ που περνάει.

Τέλος έχουμε το bend test, στο οποίο το HTC U Ultra σχεδόν αποτυγχάνει. Το πίσω γυαλί της συσκευή γίνεται κομμάτια. Η συσκευή όμως λυγίζει, χωρίς να σπάσει.

Δείτε το βίντεο με τα βασανιστήρια παρακάτω, όμως το βίντεο δεν ενδείκνυται για λάτρεις της τεχνολογίας με καρδιακά προβλήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ