Η HTC δεν έμεινε μόνο στην ανακοίνωση του HTC U Ultra, αλλά προχώρησε και στην παρουσίαση του HTC U Play. 

Η συσκευή έρχεται με μέγεθος οθόνης στις 5.2 ίντσες, ενώ έχει ανάλυση 1080p. Στην συσκευή παρόν είναι και το HTC Sense Companion, που μέσω των 4 μικροφώνων της συσκευής μας επιτρέπει να κάνουμε διάφορες ενέργειες στην συσκευή μας. Έτσι θα μπορούμε να ξεκλειδώσουμε την συσκευή, να διαχειριστούμε την μπαταρία μας και να λάβουμε προτάσεις για την ατζέντα μας, χρησιμοποιώντας μόνο την φωνή μας.

Σχεδιαστικά η συσκευή η συσκευή είναι από αλουμίνιο, ενώ η πρόσοψη είναι όλη από γυαλί. Σε αντίθεση με το μεγάλο του αδερφάκι, δεν θα έχει έκδοση με Sapphire Glass.

Από χαρακτηριστικά η συσκευή έχει τον MediaTek Helio P10 στο εσωτερικό της, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Θα υπάρχει και μικρότερη έκδοση με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Στο θέμα της κάμερας έχουμε αισθητήρα BSI στα 16MP, με μέγεθος pixel στο 1μm και φακό διαφράγματος f/2.0. Η κάμερα διαθέτει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Στην πρόσοψη έχουμε τον ίδιο BSI αισθητήρα που έχουμε και στο πίσω μέρος, οπότε τα 16MP είναι άριστα για selfies και βιντεοκλήσεις.

Από το HTC U Play λείπει η 3.5mm θύρα για τα ακουστικά μας, με την εταιρία να υπόσχεται καλύτερη και πιο προσωποποιημένη εμπειρία ακρόασης. Αυτό γίνεται μέσω της τεχνολογίας USonic, που ενσωματώνει ένα μικρόφωνο στα ακουστικά, ώστε να “ακούε锨τους ηχητικούς παλμούς και να χαρτογραφεί το αυτί μας, παρέχοντας καλύτερη ακουστική εμπειρία.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 2.500mAh και για κάποιο λόγο τρέχει Android 6.0 Marshmallow, και όχι Nougat όπως το HTC U Ultra.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ενημέρωση για την τιμή του και την κυκλοφορία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.