Θυμάστε το HTC One A9 που κυκλοφόρησε πέρυσι, με σχεδιασμό που θύμιζε πολύ το iPhone 6 της Apple; Δεδομένου ότι η συσκευή πλησιάζει στον ένα χρόνο κυκλοφορίας, φαίνεται πως είναι ώρα η HTC να αποκαλύψει το διάδοχό του.

Αυτός θα ονομάζεται HTC One A9s, σύμφωνα με τον γνωστό μας @evleaks, εξ ου και το γεγονός ότι η HTC συνεχίζει κρατάει μια επιρροή/έμπνευση από την Apple για αυτή τη σειρά συσκευών.

htc-one-a9sΗ παραπάνω εικόνα δείχνει πώς το HTC One A9s θα είναι παρόμοιο με το One A9. Ο σχεδιασμός του είναι σχεδόν ίδιος με τον προκάτοχό του, εκτός από κάποιες μικρές διαφορές. Πρώτα απ’ όλα, το λογότυπο της HTC έχει αφαιρεθεί από το μέτωπο της συσκευής. Επίσης, η πίσω κάμερα και το LED φλας έχουν μετακινηθεί προς τη μία πλευρά. Τέλος, οι αισθητήρες πάνω από την οθόνη έχουν επίσης νέες θέσεις. Αλλά κατά τα άλλα, το “περίβλημα” είναι σχεδόν ίδιο με το αρχικό One Α9.

Στο εσωτερικό υποθέτουμε φυσικά πως θα υπάρξει αναβάθμιση στα χαρακτηριστικά, αλλά αυτά δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα. Αυτό που ξέρουμε μόνο, είναι ότι η μπροστινή κάμερα θα είναι στα 5MP, ενώ η πίσω κάμερα θα είναι στα 13MP.

Όπως απεικονίζεται από την παραπάνω εικόνα, το HTC One A9s θα προσφέρεται σε μαύρο, χρυσό και μπλε-ασημί. Πληροφορίες λένε ότι θα γίνει επίσημο της 1η Σεπτεμβρίου, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.