Η HTC δημοσίευσε πριν λίγο στα κοινωνικά δίκτυα της Κίνας μια teaser εικόνα για ένα “όμορφο” smartphone που σκοπεύει να παρουσιάσει επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι ο CEO, Cher Wang, διαβεβαίωσε τους επενδυτές στις αρχές του καλοκαιριού ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει μια συσκευή που θα σώσει την εταιρεία από την καταστροφή, μπορούμε να υποθέσουμε πως αναφερόταν σε αυτήν.

htc-teaser-one-a9-aero

Η επερχόμενη ναυαρχίδα που περιμένουμε από την HTC είναι το φημολογούμενο HTC One Α9 “Aero”, έτσι την Κυριακή είναι πολύ πιθανό να γίνει επίσημο. Η συσκευή αυτή, αναμένεται να έρθει με τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X20 με 4GB RAM και να διαθέτει Quad HD οθόνη. Επίσης λέγεται ότι θα έρθει με ενισχυμένη πίσω κάμερα, η οποία θα έχει υποστήριξη για RAW φωτογραφίες.

Η HTC βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή οικονομική κατάσταση και οι πωλήσεις των συσκευών της έχουν πέσει σημαντικά. Η νέα ναυαρχίδα λοιπόν θα καθορίσει σημαντικά το μέλλον της εταιρείας και ελπίζουμε να κερδίσει ξανά μια θέση στους μεγάλους κατασκευαστές smartphone.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.