Έχουμε δει μέρη από το HTC Sense 6.0, στα βίντεο που παρουσιάζουν το πολυαναμενόμενο HTC M8. Δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε πολλά όμως από τα όσα παρουσιάστηκαν. Το HTC Sense 6.0 θα φτάσει όμως και στην τωρινή ναυαρχίδα της εταιρίας, το HTC One. Πριν λίγο εμφανίστηκε βίντεο από το HTC One που τρέχει Sense 6.0 UI και μας το παρουσιάζει.

htc sense 6

Αρκετές φαίνονται να είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση, αρχίζοντας από την Lockscreen. Φυσικά η έκδοση που τρέχει είναι δοκιμαστική και όχι η τελική που θα κυκλοφορήσει.

Το Zoe που είδαμε ενσωματωμένο στην κάμερα της σειράς One, πλέον έχει την δική της εφαρμογή, εκτός της εφαρμογής της κάμερας. Το περιβάλλον της κάμερας ανασχεδιάστηκε και έγινε πιο εύκολο στην χρήση, με μεγάλα πλήκτρα!

Αρκετά motion gestures φαίνεται να έχουν προστεθεί. Πλέον μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κάμερα περιστρέφοντας την συσκευή οριζόντια και πατώντας το πλήκτρο του ήχου. Επίσης μπορείτε να ξυπνήσετε την συσκευή με διπλό tap, όπως έχουμε δεί στα Lumia και το LG G2. Μπορούμε επίσης να το ξεκλειδώσουμε σαν το Blackberry 10 με Swipe προς το πάνω, αρκεί να έχουμε την συσκευή κάθετα.

Το All New HTC One θα ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου και ελπίζουμε πέρα από την συσκευή, να μάθουμε και πότε θα αναβαθμιστούν οι παλιότερες συσκευές σε Sense 6.0.

Πως σας φαίνεται το επόμενο UI της HTC; Δείτε το στο βίντεο και πείτε μας την γνώμη σας!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.