Μπορεί το HTC One A9 να ανακοινώθηκε πριν από ένα μήνα, αλλά η εταιρία φαίνεται πως ήδη δουλεύει σε μια νέα συσκευή, η οποία διέρρευσε στο διαδίκτυο. Η συσκευή θα είναι το HTC One X9, με κωδική ονομασία E56 και τιμή στα RMB 2.999 ( περίπου €437).

HTC One X9

Από την πλευρά των χαρακτηριστικών το περιμένουμε με Snapdragon 820 ή τον MediaTek Helio X20. Η οθόνη του θα έχει ανάλυση Quad HD, με άγνωστο μέχρι στιγμής μέγεθος. Στο θέμα της μνήμης θα έχει 4GB RAM για τις εκδόσεις με 64GB/128GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, ενώ η 32GB έκδοση θα έχει μόνο 3GB RAM.

Στο θέμα της κάμερας που είναι και η πληγή της HTC τα τελευταία χρόνια, θα έχει 23MP βασική κάμερα και 4MP εμπρόσθια κάμερα.

Η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο και θα διαθέτει τα διάσημα HTC BoomSound ηχεία, που έχουμε λατρέψει. Τέλος θα διαθέτει μπαταρία 3500mAh.

Τίποτα από όλα αυτά δεν έρχεται επίσημα από την HTC, οπότε καλό θα ήταν να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι να έχουμε κάτι πιο επίσημο, αφού η τιμή φαίνεται πολύ χαμηλή για τα όσα προσφέρει η συσκευή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ