Η HTC γενικά δεν πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό κι απ’ότι φαίνεται δεν διορθώνεται. Όπως είδαμε στην λίστα με της αναβαθμίσεις δεν υπήρχε πουθενά το One X+ και μας έκανε εντύπωση, καθώς με τα λεγόμενα της Google θα σήκωνε άνετα την νέα έκδοση.

Αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει η HTC της Δανίας και απ’οτι φαίνεται αρκετός κόσμος απογοητεύτηκε. Σε μια ερώτηση που κάνανε στο παράρτημα της εταιρίας στη Δανία στο Twitter απάντησε ότι:

“Επιβεβαιώνουμε ότι το HTC One X+ θα παραμείνει στην υπάρχουσα έκδοση Android 4.2.2 με Sense 5.”

 

HTC_One_X_back_and_front

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα αναβαθμιστεί ούτε σε Android 4.3 ή Android 4.4. Επιπρόσθετα αν δεν πάρει το One X+ την αναβάθμιση μην περιμένετε να αναβαθμιστεί ούτε το One X ή το One S. Κρίμα για την εταιρία αλλά και για τους κατόχους των συσκευών καθώς δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος στο να μην προβεί η HTC σε μια τέτοια αναβάθμιση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.