Φήμες για την κατασκευή ενός smartwatch από την HTC ακούγονται από τα τέλη του 2013, ωστόσο η εταιρεία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει μια συσκευή σε αυτή την κατηγορία. Ενώ σε ένα σημείο αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι η HTC έχει παραιτηθεί από την ιδέα, αρκετές φήμες που κυκλοφορούν από τότε δείχνουν πως η κυκλοφορία ενός δικού της smartwatch είναι ακόμα στα σχέδια της.

Όπως μπορείτε να δείτε στο tweet παραπάνω, ο γνωστός @evleaks επιβεβαίωσε ότι η HTC πράγματι εργάζεται πάνω σε ένα smartwatch, λέγοντας ότι θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Αποκάλυψε επίσης, πως το όνομα της συσκευής θα είναι One.

HTC_Petra

Μια πρόσφατη φήμη έλεγε ότι η συσκευή έχει κωδική ονομασία Halfbeak και πως θα τρέχει Android Wear σε μια στρογγυλή οθόνη 360 x 360 pixel.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.