Πάνω που πιστεύαμε πως η σειρά One έφτασε στο τέλος της, έρχεται η HTC και ανακοινώνει το One S9, λίγο μετά την ανακοίνωση του HTC 10. 

Η συσκευή θυμίζει πολύ το HTC One M9, με την πλάτη της συσκευής να είναι πανομοιότυπη. Οι βασικές διαφορές είναι στην πρόσοψη, κυρίως στα ηχέια, που τα πλέγματα αντικαταστάθηκαν με σχισμές.

HTC One S9 (3)

Στο θέμα της οθόνης έχουμε αυτή που είδαμε και στο HTC One M9, με 5 ίντσες και 1080p ανάλυση. Το γυαλί που την προστατεύει μέχρι στιγμής είναι άγνωστό, αλλά φανταζόμαστε πως θα είναι κάποια έκδοση Gorilla Glass.

Στο εσωτερικό του One S9 θα βρούμε τον Helio X10, με 8 πυρήνες ARM Cortex-A53 χρονισμένους στα 2GHz. Στο θέμα της μνήμης έχουμε 2GB RAM, ενώ ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 16G, με διαθέσιμα να είναι μόνο τα 9,24GB. Υπάρχει και η δυνατότητα επέκτασης με microSD, μέχρι 2TB, ακόμα και αν δεν υπάρχουν ακόμα microSD πάνω από 200GB.

HTC One S9 (1)

Στο θέμα της κάμερας έχουμε 13MP αισθητήρα στο πίσω μέρος, με διάφραγμα f/2.0 και φακό 28mm. Η κάμερα διαθέτει Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας (OIS). Στην πρόσοψη θα βρούμε 4MP UltraPixel κάμερα, με μέγεθος pixel τα 2μm και διάφραγμα f/2.0.

Η συσκευή έχει στερεοφωνικά ηχεία με ήχο BoomSound, όμως δεν έχουμε σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος η συσκευή τρέχει Android 6.0 Lollipop και διαθέτει μπαταρία 2840mAh.

HTC One S9 (2)

Στο θέμα της τιμής, εμφανίστηκε στην Γερμανία στα €499, κάτι που δεν δείχνει λαμπρό μέλλον στις πωλήσεις, ειδικά όταν οι ασιατικές εταιρίες έχουν συσκευές με τα ίδια χαρακτηριστικά, στην μισή τιμή. Ας ελπίσουμε πως η HTC κάποια στιγμή θα δει την πραγματικότητα και θα σοβαρευτεί.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ