Πολλοί που έχουν ανοίξει ένα HTC One γνωρίζουν πως είναι σχεδόν αδύνατο να ανοίξει κανείς τη συσκευή χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο καπάκι της, εξού και η χαμηλή βαθμολογία επιδιόρθωσης που έλαβε από το iFixit (1/10).

Απ’ ότι μάθαμε όμως από την εκδήλωση της HTC, Frequencies Asia, πριν λίγες μέρες, υπάρχει λύση! Η έκπληξη ήρθε από τον Justin Huang ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που σχεδίασε το τηλέφωνο. “Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του HTC One υπήρχε και μία ομάδα που εξέταζε την διαδικασία επισκευής,” είπε ο Huang, οποίος είναι και ο Senior Manager της ομάδας σχεδιασμού του One. “Έτσι κάθε τηλέφωνο που πήγαινε στην HTC θα είχε ένα ειδικό εργαλείο το οποίο θα βοηθούσε στην αποσυναρμολόγηση του πίσω καλύμματος για να μπορεί να υπάρχει πρόσβαση στα εσωτερικά εξαρτήματα.” Ο Huang πρόσθεσε πως η ομάδα αυτή μπορεί να ξαναβάλει τα κομμάτια στη θέση τους όπως πρέπει.

htc-one-metal

Το πρόβλημα βέβαια είναι πως μόνο η HTC διαθέτει αυτό το εργαλείο και ο Huang δεν φάνηκε πρόθυμος να μας αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες. Κακά μαντάτα για όσους ήλπιζαν σε έναν τρόπο να μπορούν να κάνουν μόνοι τους κάποια διόρθωση ή τροποποίηση, ειδικά στο να αλλάζουν καπάκια με διαφορετικά χρώματα.

“Μην το δοκιμάσετε,” είπε ο Huang χαμογελώντας. Καλώς, μάλλον θα πρέπει να ψάξουμε να βρούμε μόνοι μας το τόσο ανεκτίμητο εργαλείο στις αγορές της Huaqiangbei, ή να ρωτήσουμε τον Peter Chou την επόμενη φορά που θα τον πετύχουμε.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.