Η HTC ξεκίνησε την αναβάθμιση σε Android 4.3 για το HTC One Mini. Μαζί με το update του λειτουργικού η HTC ενσωμάτωσε και την καινούρια έκδοση του Sense 5.5.

Το τεράστιο αυτό update των 630MB φέρνει ένα σωρό αλλαγές και βελτιώσεις για το “μικρο” HTC One. Έχουμε πλέον τη δυνατότητα δημιουργίας custom feed στο BlinkFeed από καινούριες πηγές, όπως και τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουμε την υπηρεσία στο σύνολο της.

HTC-One-Mini

Παράλληλα έχει βελτιωθεί κατά πολύ ο τομέας των Video Highlight. Ενσωματώνει καινούριο interface και την δυνατότητα να προσθέσεις δικά σου soundtrack στα video. Επίσης μέσα στις αλλαγές έχει αλλάξει και το interface του music app.

OneMiniUpdate

Όσοι είναι κάτοχοι της ξεκλείδωτης έκδοσης της συσκευής μπορούν να ελέγξουν χειροκίνητα για το update μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Η HTC μπορεί να δώσει το update σε δόσεις οπότε αν δεν σας έχει έρθει ακόμα κάντε υπομονή και σίγουρα θα την πάρετε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.