Ενώ το review μας για το HTC One Max βρίσκεται στα σκαριά, συζητούσαμε ότι θα μπορούσε να είχε βγει με κάποιο Snapdragon 800 και αντίστοιχα specs που υιοθετεί ο ανταγωνισμός. Έτσι η HTC έρχεται να μας ανακοινώσει μια καινούρια έκδοση του One Max.

htc one max black

Η μονή αλλαγή βέβαια που έκανε είναι στο χρωματάκι. Επιτέλους θα έχουμε την επιλογή εκτός του ασημί να το ‘χουμε και σε μαύρο. Το ξέρω ήταν αυτό που περιμένατε όλοι. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη απ’ ότι φαίνεται στη αγορά του Hong Kong παράλληλα με το χρυσό HTC One. Προς το παρόν το Max κοστολογείται στα 800$ ενώ η χρυσή έκδοση του One αγγίζει τα 660$ δολάρια. Τέλος υπάρχουν φήμες και για κόκκινη έκδοση του One Max.

HTC One Max (4)

Προσωπικά δεν ξέρω αν το Max πουλήσει τόσο ώστε να βάλει την HTC να το βγάλει σε τόσες παραλλαγές αλλά στην τελική γούστα είναι αυτά.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.