Το HTC One M9 είναι η νέα ναυαρχίδα της HTC και το περιμένουμε με ανυπομονησία στην χώρα μας για να το δούμε, να το δοκιμάσουμε και να το αποκτήσουμε. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή της συσκευής για την χώρα μας, αλλά το techmaniacs.gr φρόντισε να μάθει το πόσο πρέπει να πληρώσουμε για να το κάνουμε δικό μας, στα καταστήματα της χώρας μας.

htc-one-m9-gold-back-1

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του techmaniacs.gr, το HTC One M9 θα έρθει στα ράφια τω ελληνικών καταστημάτων στην τιμή των €769. Ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία που θα είναι διαθέσιμο, αλλά από ότι φαίνεται δεν αργεί.

Τα €759 είναι η τωρινή τιμή και καλό θα ήταν να κρατήσουμε μια πισινή για τυχόν αλλαγή της τελευταίας στιγμής, αν και όλα δείχνουν πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για περισσότερα νέα σχετικά με το HTC One M9, καθώς και το αναλυτικό Hands on Review που θα έρθει σύντομα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.