Ο γνωστός πλέον @OnLeaks, διέρρευσε ένα νέο render του HTC One M9 Plus, που μας αποκαλύπτει τον σχεδιασμό της συσκευής και τον συγκρίνει με το HTC One M9.

m9-plus-renderΌπως μπορείτε να δείτε στις παραπάνω εικόνες, η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του HTC One M9 Plus και του απλού One M9 είναι η παρουσία ενός φυσικού Home Button κάτω από την οθόνη, το οποίο χωρίζει τα BoomSound ηχείο της συσκευής στην μέση. Φήμες λένε, πως πάνω στο κεντρικό κουμπί βρίσκεται τοποθετημένος ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στο πίσω μέρος, βρίσκεται μια κυκλική κάμερα, που επιβεβαιώνει μια παλιότερη διαρροή φωτογραφιών.

Το HTC One M9 Plus λέγεται πως θα ανακοινωθεί με δύο διαφορετικά chipsets, με το ένα μοντέλο να διαθέτει τον MediaTek MT6795 που μάλλον θα αφορά την Κινέζικη αγορά, ενώ ένα άλλο μοντέλο με τον Snapdragon 810, για τις άλλες περιοχές του κόσμου. Η συσκευή φημολογείται πως θα έρθει με QHD οθόνη 5,2 ιντσών, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.