Χθες, διέρρευσαν δύο φωτογραφίες που μας έδειχναν μια μαύρη έκδοση του HTC One M9 Plus, το οποίο περιμέναμε να δούμε στην MWC 2015 μαζί με το One M9. Σήμερα, μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά σε δύο νέες εικόνες, που μας δείχνουν και την ασημί/χρυσή έκδοση της συσκευής.

New-photos-that-allegedly-show-the-silvergold-One-M9-Plus-images-showing-the-black-version-are-also-included

Αν είναι πραγματική η παραπάνω φωτογραφία, μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε την προσθήκη φυσικού Home Button στο κάτω μέρος της συσκευής, στο οποίο, σύμφωνα με φήμες, έχει τοποθετηθεί ένας αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το HTC One M9 Plus, δεν φαίνεται να έχει άλλες άλλες αλλαγές στον σχεδιασμό του μπροστινού μέρους, καθώς παραμένουν τα στερεοφωνικά ηχεία στο πάνω και κάτω μέρος του. Ωστόσο, η οθόνη του θα είναι μεγαλύτερη και με ανάλυση QuadHD σε αντίθεση με την 5 ιντσών 1080p οθόνη του One M9.

New-photos-that-allegedly-show-the-silvergold-One-M9-Plus-images-showing-the-black-version-are-also-included2

Το One M9 Plus, υπάρχει πιθανότητα να είναι η συσκευή που είχαμε δει παλιότερα ως One E9 (A255), το οποίο σύμφωνα με τον @upleaks θα προορίζεται στην αγορά της Κίνας. Θα πρέπει να περιμένουμε όμως, για να μάθουμε τα επίσημα σχέδια της εταιρείας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το αριστερό όπως βλέπουμε ηχείο έχει υποστεί επεξεργασία photoshop από ότι βλέπω. Πιθανόν και όλη η φωτογραφία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.