Ενώ όλοι έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο HTC One M9, καθώς είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρίας, μια δεύτερη μεγαλύτερη συσκευή είναι στο δρόμο της για την δημοσιότητα. Ο λόγος για το HTC One M9+, που θα έχει οθόνη 5.2 ίντσες και έχει όλες τις ενδείξεις πως θα είναι το πρώτο Quad HD τηλέφωνο της εταιρίας.Η HTC δεν φημίζεται για το μαζεμένο μέγεθος των συσκευών της και το One M9+ δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση. Η συσκευή φημολογείται πως έχει διαστάσεις 150.9 x 72.5 x 10.2mm, αρκετά μεγαλύτερες από τα 144.6 x 69.7 x 9.6mm του One M9. Ενώ στις ίδιες ίντσες είναι μεγαλύτερο από τα LG G2 και Xperia Z3, με το δεύτερο να έχει επίσης στερεοφωνικά ηχεία.

Οι φήμες θέλουν την συσκευή να διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον όχι στο πίσω μέρος της συσκευής.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά περιμένουμε MediaTek ΜΤ6795 για Chipset ή Snapdragon 810 (ανάλογα με την περιοχή), 3GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα πιθανότατα θα είναι στα 20MP, σαν αυτή του απλού HTC One M9.Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.