Η Google ανακοίνωσε χθες το Android Μ, την νεότερα έκδοση του λειτουργικού της, που θα αντικαταστήσει το Android Lollipop. Ενώ το Android M, είναι ακόμα υπό ανάπτυξη και δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα πριν από το τρίτο τρίμηνο του έτους, πολλοί Android χρήστες αναρωτιούνται ήδη αν οι συσκευές τους θα ενημερωθούν στην νέα έκδοση. Λοιπόν, αν έχετε στην κατοχή σας ένα HTC One M9 ή ένα One Μ9+, έχουμε σπουδαία νέα.

Ο Jeff Gordon της HTC, επιβεβαίωσε ότι τόσο το One M9, όσο και το Μ9+ θα αναβαθμιστούν σε Android Μ, ωστόσο δεν έδωσε καμία πληροφορία για το πότε ακριβώς θα απελευθερωθεί η ενημέρωση, αλλά πιθανότατα θα μάθουμε σύντομα.

Φυσικά, το One M9 και το One M9+ δεν θα είναι τα μόνα HTC κινητά τηλέφωνα που θα πάρουν Android Μ. Ο Jeff Gordon είπε ότι θα ανακοινωθεί σύντομα και για περισσότερες συσκευές. Υποθέτουμε πως αυτές οι συσκευές, θα είναι όλα τα high-end και ορισμένα mid-range κινητά της εταιρείας.

Η HTC είναι ο πρώτος κατασκευαστής που επιβεβαίωσε την αναβάθμιση σε Android Μ για τις συσκευές της. Προφανώς περιμένουμε κι άλλες εταιρείες να μοιραστούν σύντομα τα σχέδια τους για την αναβάθμιση αυτή.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.