Το HTC One M9 είναι μια από τις πιο αναμενόμενες συσκευές του 2015, οι φήμες κι οι διαρροές δεν σταματούν να μιλούν γι’ αυτό, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον Evan Blass, κοινώς γνωστό ως @evleaks, να θυμηθεί τις παλιές του συνήθειες. Έτσι σήμερα, δημοσίευσε στο twitter μια από τις πιο έμπιστες εικόνες που έχουμε δει μέχρι σήμερα.
Όπως βλέπετε, στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε δύο συσκευές, με σχεδιασμό που θυμίζει το HTC Desire Eye και τα ηχεία του Nexus 9. Φήμες θέλουν την HTC να ανακοινώσει μια μεγαλύτερη έκδοση του HTC One M9, με πιθανή ονομασία HTC One M9 Plus. Στη εικόνα βλέπουμε πως θα διαθέτει κεντρικό κουμπί, υποθέτοντας πως η εταιρεία θα τοποθετήσει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.
Old habits die hard… pic.twitter.com/eQ81vxQl2S
— Evan Blass (@evleaks) January 28, 2015
Η ανακοίνωση των συσκευών της εταιρείας, θα γίνει στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την 1 του Μάρτη. Μέχρι τότε, όπως είναι φυσικό, μένουμε επιφυλακτικοί με όλες τις φήμες και τις διαρροές.