Η HTC φαίνεται να έχει σκοπό την διακοπή κυκλοφορίας του HTC One M8, το οποίο θα αντικαταστήσει με το HTC One M8s, το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που θα αντικαταστήσει, τουλάχιστον εμφανισιακά.

H βασική διαφορά είναι πως σε αντίθεση με τον Snapdragon 801 του HTC One M8, το One M8s θα έχει τον οκταπύρηνο Snapdragon 615 που ανήκει πλέον στην μεσαία κατηγορία, υποβιβάζοντας αρκετά την συσκευή.

HTC One M8s

Ο Snapdragon 615 έχει 8 πυρήνες ARM Cortex-A53 με τους 4 χρονισμένους στα 1.7GHz και τους άλλους 4 στο 1GHz.

Η εν λόγω πληροφορία έρχεται από Benelux (Belgium, Netherlands και Luxembourg) της HTC Europe, οπότε είναι κάπως επίσημο. Από ότι φαίνεται την ίδια τακτική θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ο διευθυντής της HTC Benelux, Mark Moons, ανέφερε πως η αλλαγή του SoC γίνεται για να μπορέσει η HTC να συνεχίσει τις πωλήσεις του One M8, έστω και με αυτό τον τρόπο. Συνέχισε λέγοντας πως ο Snapdragon 615 είναι στα 64bit και πιο καινούριος.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην τιμή των €499, όσο δηλαδή θα έκανε και το HTC One M8.

Θα χαρακτηρίζαμε την πολιτική της HTC σε αυτή την περίπτωση απαράδεκτη, καθώς πουλάει μια midrange συσκευή σε τιμή high end συσκευής, προσπαθώντας να ξεγελάσει το κοινό με την χρήση του ονόματος HTC One M8. Συγγνώμη HTC αλλά από εμάς παίρνεις κόκκινη κάρτα!

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.