Σύμφωνα με τον Mo Versi της HTC, το HTC One M8 που έχει ήδη αναβαθμιστεί σε Lollipop, φαίνεται πως δεν θα μείνει χωρίς αναβάθμιση σε Android M.

HTC One M8 (3)

To HTC One M8 από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τυγχάνει ιδιαίτερα καλής μεταχείρισης από την εταιρία, αφού είναι από τις πρώτες συσκευές που αναβαθμίζονται στις νέες εκδόσεις του Android.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει η αναβάθμιση. Η εταιρία είχε δώσει την αναβάθμιση στο One M8, τρεις μήνες μετά την διάθεση του κώδικά από την Google. Αν ακολουθήσει πάλι αυτή την τακτική, τότε το HTC One M8 ενδέχεται να αναβαθμιστεί κάπου στις αρχές του 2016, πιθανότατα προς τα τέλη Ιανουαρίου. Φυσικά μέχρι τότε θα έχουν ήδη βγει custom ROMs για τους πιο ανυπόμονους.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. . Η htc τα τελευταία χρόνια είναι η πιο στάσιμη εταιρία, Μηδέν καινοτομία, μηδέν φαντασία, μηδέν εξέλιξη, στήσιμο κ προβλέψιμο sense. Συν το ότι στο m8 μου,έχω κάποια θεματακια όπως το wifi που χάνει συχνά το σήμα στα καλά καθούμενα. Από την άλλη με απογοητεύει ,παντα προσωπικά, η οθόνη. Τωρα που ειναι ωρα να αλλαξω συσκευη,μιας κ εχει πεσει η μπατρι κ σε σερβις δεν το ξαναστελνω,Θα προτιμούσα κάτι σε s amoled

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.