Το HTC M8 Ace ανακοινώθηκε αλλά το HTC One M8 Prime δεν το βλέπουμε να κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με τον evleaks η εταιρία ακυρώνει την ανακοίνωση της συσκευής.

Οι φήμες ήθελαν το One Prime να κυκλοφορήσει σαν ανταγωνιστής του LG G3, με οθόνη 5.5 ίντσες, Snapdragon 805 και 18ΜΡ dual camera, ενώ θα ήταν κατασκευή από κεραμικό. Η ανακοίνωση θεωρητικά θα γινόταν τον Σεπτέμβριο.

htc one m8 prime

Η εταιρία δεν είχε επιβεβαιώσει τίποτα για την συσκευή, ούτε έχει ανακοινώσει τώρα την ακύρωσή της. Αυτό θα χαροποιήσει όσους αγόρασαν HTC One M8 καθώς δεν θα νιώσουν εξαπατημένοι.

Σε εμάς φαίνεται πως ποτέ δεν υπήρξε η συσκευή και πως ήταν μια φήμη για να τραβήξουν κόσμο ορισμένοι. Τώρα σχετικά με το Samsung Galaxy S5 Prime κρατήστε αυτό που θα σας πούμε! Δεν θα το δούμε! Ίσως η Samsung βγάλει μια έκδοσή του S5 λίγο πιο ανεβασμένη, όπως το Galaxy S3 LTE και το S4 LTE-A, αλλά μεταλλική συσκευή και prime έκδοση, δεν θα βγάλει! Κυρίως γιατί μέχρι στιγμής το Samsung Galaxy S5 μοσχοπουλάει και δεν υπάρχει λόγος για εσωτερικό ανταγωνισμό! Μένει μόνο να δούμε αν έχουμε δίκιο!

HTC One Plus

Πηγή | Via

Προηγούμενο άρθροHTC One Vogue (M8 Ace): Επίσημα στην Κίνα
Επόμενο άρθροΑυτό είναι το Samsung Galaxy S5 Mini (;)
Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ απόλυτα για αυτό που λες σχετικά με το s5 prime.Δεν θα υπάρξει ποτέ!Απλά θα βγάλει μια έκδοση με 3Gb ram που θα κυκλοφορήσει σε ελάχιστες αγορές.

  2. Παρόλο που δεν είμαι κάτοχος S5, πιστεύω η Samsung να μην βγάλει την Prime έκδοση γιατί και με αυτόν τον τρόπο θα χάσει την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και θα καταστρέψει την Galaxy S σειρά, ας το σκεφτεί καλύτερα και αν είναι να κάνει ένα καλό Smartphone τώρα ας το Note 4!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.