Ένα από τα πρώτα πράγματα που αναρωτηθήκαμε όταν είχαμε πρωτοδεί το νέο HTC One (M8) είναι το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του. Για όσους θυμούνται το περσινό One βαθμολογούταν με 2/10 από το iFixit στην ευκολία επιδιόρθωσης του. Ήταν το χαμηλότερο σκορ που είχαμε δει σε smartphone αφού για να το ανοίξει κάποιος ήταν πραγματικός άθλος.

Φαίνεται ότι η HTC δεν έμαθε καθόλου από αυτό και κράτησε τον ίδιο σχεδιασμό κάνοντας το νέο HTC One (M8) εξίσου δύσκολο στο άνοιγμα και επισκευή του.

Έτσι αν χρειαστεί να αλλάξει κάποιος την μπαταρία του θα πρέπει να βγάλει την μητρική του κινητού, ενώ για να βγει η οθόνη πρέπει θέλει χειρουργική επέμβαση.

Η συσκευή για άλλη μια φορά πήρε το χαμηλό score του 2/10 κάνοντας την από τις πιο δύσκολες συσκευές προς επιδιόρθωση. Αλίμονο στον τεχνικό που θα την επισκευάσει.


HTC One (M8) Teardown

Πηγή

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν είναι κακό αλλά υπάρχει ήδη το z1 το xperia το οποίο είναι είναι τετραπύρηνο, 2gb, πολυ καλή μπαταρία και 21mp CAMERA!!!!!Νομίζω άργησε πάρα πολυ η HTC κι απο οτι βλέπω σε ξένα sites θα έχει πολύ υψηλή τιμη

  2. Η τιμή του είναι τελικά πάρα πολύ καλή αξίζει με τα χίλια….όσο για το οτι ισως να μην επισκευάζεται εύκολα…υπάρχουν τόσα πολά και καλά φτηνά service πλέον που δεν υπάρχει κανένας λόγος να το επισκευαζει κάποιος μόνος του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.