Ο αντιπρόεδρος του management της HTC, Mo Versi, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter πως το HTC One M8 θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4.3 μέσω OTA, στα τέλη της επόμενης εβδομάδας. H αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη για την international έκδοση του One M8, αλλά και για την developer έκδοση.
Ο Versi προσέθεσε πως η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει και security fixes από την 4.4.4. Αυτό σημαίνει πως η εταιρία θα παρακάμψει το Android 4.4.4 πηγαίνοντας αμέσως σε Android L.
@Gray_Fox88 @HTCUSA @JasonMacHTC Yes, however, we’ve incorporated the security fixes from 4.4.4 into 4.4.3. Thanks, Mo
— Mo (@moversi) July 15, 2014
@Gray_Fox88 @HTCUSA @JasonMacHTC Hi Joseph! The target is to get approval this week and OTA out early next. Hope all is well. Mo
— Mo (@moversi) July 14, 2014
Μέχρι να έρθει η αναβάθμιση, δείτε το πρώτο ελληνικό hands on review που είχαμε κάνει!