Πριν λίγη ώρα ένας Techmaniac μας ενημέρωσε πως το HTC One M7 του ξεκίνησε να αναβαθμίζεται σε Android 5.0 Lollipop. Η συσκευή είναι ελληνικής αντιπροσωπίας και το μέγεθος της αναβάθμισης είναι 804.78MB. Η αναβάθμιση έρχεται λίγο πριν δούμε το HTC One M9

htc-one-m7-first-hands-on-video-leaked

Σύμφωνα με το Changelog που είχε η ειδοποίηση, εκτός την ενημέρωση για Android 5.0 Lollipop, θα αλλάξει η οθόνη κλειδώματος, που θα διαθέτει ειδοποιήσεις, ενώ θα αλλάξει και το γραφικό περιβάλλον. Θα υπάρχει βελτίωση στην προστασία προσωπικών δεδομένων, ενώ έχει προστεθεί λειτουργία αναζήτησης μέσα στις ρυθμίσεις. Αλλαγές θα έχουμε και στο multitasking της συσκευής, που η εναλλαγή εφαρμογών θα υιοθετήσει το νέο στυλ.

htc one m7 lollipop

Το HTC One M7 είναι σχεδόν δύο χρόνων συσκευή και μπορούμε να πούμε πως είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι συνεχίζει να αναβαθμίζεται. Από ότι φαίνεται η HTC έχει βάλει μυαλό στο θέμα της υποστήριξης χρηστών.

Αν δε θυμάστε καλά την συσκευή, μπορείτε να την δείτε στο αναλυτικό review που είχαμε κάνει όταν κυκλοφόρησε.

Kudos to Pavlos Gizis

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.