Η HTC απέτυχε παταγωδώς με το HTC One M9 το 2015, καθώς το κοινό είχε μεγάλες απαιτήσεις από την εταιρία και η εταιρία δεν φρόντισε να δώσει στον κόσμο αυτό που ζητούσε. Σχεδιαστικά ήταν σχεδόν ίδιο με τον προκάτοχό του, ενώ παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υπερθέρμανσης, ενώ η κάμερά του ήταν μέτρια σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

htc one m9 review (7)

Η εταιρία φαίνεται να έμαθε από τις αποτυχίες της και φέτος δεν έχουμε σχεδόν καμία διαρροή από το HTC One M10, ώστε να μην δημιουργηθούν μη ρεαλιστικές προσδοκίες στο κοινό, όπως έγινε πέρσι. Το HTC One M10 έχει την κωδική ονομασία Perfume και αυτά είναι όλα όσα γνωρίζουμε για αυτό.

Το κινέζικο ITHome, υποστηρίζει πως η HTC είχε προγραμματίσει την ανακοίνωση της συσκευής στην MWC 2016, στην Βαρκελώνη. Ένας άγνωστος λόγος στον σχεδιασμό της συσκευής ανάγκασε την εταιρία να μεταφέρει την ανακοίνωση τον Μάρτιο, ενώ η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

Το ITHome ισχυρίζεται πως πηγές από την Ταϊβάν, ανέφεραν πως η HTC επέστρεψε στους σχεδιαστές της τα περισσότερα πρωτότυπα της συσκευής, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως θα δούμε ολικό ανασχεδιασμό του design, στην επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC. Άλλωστε μια αλλαγή όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ