Το Android 4.4 KitKat ανακοινώθηκε εχθές μαζί με το Nexus 5 και πολύ σύντομα τα Nexus 4, Nexus 7 και Nexus 10 θα λάβουν το Update. Οι άλλες εταιρίες πότε θα δώσουν KitKat στις συσκευές τους όμως;

htc one google play

Η πρώτη εταιρία για την οποία μαθαίνουμε πως θα δώσει την αναβάθμιση, είναι η HTC, από την οποία, μέσω του Jason Mackenzie, προέδρου της HTC Αμερικής, μαθαίνουμε πως το HTC One Google Play Edition θα λάβει την αναβάθμιση μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Το κανονικό HTC One θα ακολουθήσει μέσα στους επόμενους τρείς μήνες. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να δούμε την αναβάθμιση να έρχεται στην Ευρώπη νωρίτερα.

Τελος ο Mackenzie τόνισε πως η εταιρία εργάζεται στο να φέρει την αναβάθμιση και στα HTC One Max και HTC One Mini, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.