Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει η γνωστή παροιμία και αυτό ισχύει και για την περίπτωση του Google Nexus 9. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 15 Οκτωβρίου, και θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου στην αγορά, στην τιμή των $399. Τουλάχιστον αυτά δήλωσε άτομο εκ των έσω, που μίλησε με το Brightsideofnews.com.

Το Nexus 9 αναμένεται να είναι να είναι πολύ δυνατή συσκευή, με οθόνη ανάλυσης Quad HD (2560×1440) και NVidia Tegra K1 για Chipset. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα είναι η 32bit έκδοσή του Tegra K1 ή η 64bit έκδοση. Κρίνοντας όμως από το γεγονός ότι το Android L υποστηρίζει 64bit, το λογικό θα είναι να δούμε και 64bit επεξεργαστή. Άλλωστε η NVidia είχε δηλώσει πως για τους Hard-core Android Fans, η εταιρία αναπτύσσει την επόμενη έκδοση του Android (L) πάνω στον 64bit Tegra K1.

Αυτό σημαίνει πως πιθανότατα θα δούμε το Nexus 9 με τον 64bit διπύρηνο Denver, ο οποίος έρχεται παρέα με Kepler GPU με 192 shaders, τα οποία είναι στην κορυφή όλων των Benchmarks.

Η τιμή μας κάνει έκπληξη, καθώς η εταιρία μας έχει συνηθίσει σε χαμηλότερα κόστη για την απόκτηση των συσκευών της, οπότε τα $300 είναι αρκετά ακριβότερα από τα $200 που ξεκινούσαν τα Nexus 7, αλλά εδώ μιλάμε για αρκετά μεγαλύτερη οθόνη.

Η συσκευή φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει και σε άλλους πωλητές, εκτός του Google Play Store, από την αρχή της κυκλοφορίας του, πράγμα που σημαίνει πως η συσκευή πηγαίνει σε ένα ευρύτερο κοινό.

nexus 9 photo leak

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.