Η HTC εισήλθε δυναμικά στη μεγάλη γιορτή της τεχνολογία, την IFA 2018 του Βερολίνου, ανακοινώνοντας επίσημα το U12 life. Μια συσκευή που εντάσσεται στην κατηγορία mid-range με ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Όπως δηλώνει και η εμπορική ονομασία Life, βρίσκεται κάτω από το U12+ flagship, εξοπλίζεται όμως με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, φέρει οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 1080p, οχταπύρηνο SoC, Snapdragon 636. Θα θέλαμε βέβαια, να δούμε κάποιον επεξεργαστή της σειράς 8 series της Qualcomm, αλλά πρόκειται για μικρές παραχωρήσεις που έκανε για να διατηρήσει σε χαμηλά επίπεδα την τιμή της συσκευής, παραχωρήσεις οι οποίες θα περάσουν απαρατήρητες από τον χρήστη.

Στο πίσω μέρος, η συσκευή φέρει κάμερα διπλού φακού των 16MP και 5MP, ενώ το chip παρέχει την απαραίτητη επεξεργαστική δύναμη που απαιτείται για την εγγραφή βίντεο 4k.  Μπροστά, διαθέτει ακόμη μια κάμερα των 13MP, η οποία υποστηρίζει λειτουργίες face detection, beauty mode ενώ έχει ακόμη και το δικό της flash.

Θα είναι διαθέσιμο σε δυο χρωματικές εκδόσεις,  Moonlight Blue και Twilight Purple και θα εξοπλίζεται με το Android 8.1 Oreo με το HTC Sense interface. Έρχεται στην Ευρώπη σύντομα στα $390 περίπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.