Ο διάδοχος του HTC One M8 είναι ήδη στα σκαριά και πιθανότατα θα ονομαστεί HTC Hima. Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει αρκετές φήμες σχετικά με την συσκευή, ενώ αρκετές είναι και οι διαρροές που δείχνουν τα χαρακτηριστικά του.

htc hima one m9
Η συσκευή της φωτογραφίας είναι concept και όχι πραγματική

Όλες οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, έχουν κάτι κοινό και αυτό είναι ο Snapdragon για chipset. Όμως ίσως να μην έχουμε το εν λόγω chip σε όλες τις χώρες, τουλάχιστον σύμφωνα με μια φήμη από την Κίνα.

Από όσα μαθαίνουμε, ενδέχεται η εταιρία να χρησιμοποιήσει κάποιο high end chip της MediaTek, σε κάποια από τις εκδόσεις της συσκευής, με μεγαλύτερη πιθανότητα να το δούμε στην έκδοση για την Κίνα. Το Chip της MediaTek ενδέχεται να είναι αρκετά φθηνότερο του Snapdragon 810 που περιμένουμε για το HTC Hima, οπότε ίσως δούμε μειωμένη τιμή στις αγορές που θα κυκλοφορήσει, αν φυσικά επαληθευτεί η φήμη. Αυτή η κίνηση θα βοηθούσε την HTC να ανταγωνιστεί τους Κινέζους κατασκευαστές που έχουν κατακλύσει πολλές αγορές της Ασίας.

Μέχρι στιγμής αυτό είναι μόνο μια φήμη, οπότε δε θα προτείναμε να το πάρετε τόσο στα σοβαρά προς το παρόν, τουλάχιστον όχι μέχρι να έχουμε νεότερα σχετικά με το θέμα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.