Έχουμε δει αμέτρητες διαρροές του HTC One M9 Plus και ειδικά τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται καθημερινά η συσκευή σε φωτογραφίες και βίντεο. Τώρα η HTC προγραμμάτισε μια επίσημη εκδήλωση για την 8η Απριλίου, που πιθανότατα θα αποκαλύψει επιτέλους την εν λόγο συσκευή.

one-m9-plus-event

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνθήματος “More than one” και η teaser εικόνα δείχνει μια συσκευή με παρόμοιο σχέδιο με το HTC One M9, αλλά με διπλή κάμερα. Η HTC είχε ξανά τοποθετήσει διπλή κάμερα σε συσκευή της και συγκεκριμένα στο περσινό One Μ8.

Μέχρι στιγμής, οι διαρροές δείχνουν πως το HTC One M9 Plus, θα διαθέτει μια ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη από το One M9, στις 5.2 ίντσες με ανάλυση 1440 x 2560 pixels (Quad HD). Θα φοράει οκταπύρηνο επεξεργαστή της MediaTek, αν και λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει και με τον Snapdragon 810. Αναμένεται επίσης, να έχει φυσικό Home Button στο κάτω μέρος, όπου θα βρίσκεται τοποθετημένος ένα αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Δυστυχώς, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μόνο στο Πεκίνο, το οποίο είναι μάλλον μια ισχυρή ένδειξη ότι η ίδια η συσκευή θα απευθύνεται μόνο για την αγοράς της Ασίας. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο όμως, θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή δύο βδομάδες για να μάθουμε επίσημα τα σχέδια της HTC.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.