Ακούμε εδώ και αρκετό καιρό για ένα οκταπύρηνο HTC smartphone. Σήμερα, πληροφορίες του PhoneArena, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του και κάποια από τα χαρακτηριστικά του. Η συσκευή ονομάζεται HTC Desire 616 και μόλις το ενέκριναν οι αρχές τις κίνας.

The-octa-core-HTC-Desire-616

Φυσικά το Desire 616 δεν έχει καμία σχέση με το HTC One M8 που ανακοινώθηκε εχθές και ήδη κυκλοφορεί σε κάποιες αγορές.

Από ότι φαίνεται το νέο Desire είναι φτιαγμένο για την αγορά τις Κίνας, όπου και υπάρχει υψηλή ζήτηση για 8πύρηνα τηλέφωνα, αν και αυτού του είδους τα οκταπύρηνα, δεν είναι και τα πιο ισχυρά.

Η συσκευή θα φοράει οκταπύρηνο MediaTek επεξεργαστή, χρονισμένο στα 1.7GHz, θα έχει 1GB RAM και θα τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean. Η κατασκευή του θα είναι από πλαστικό και θα διαθέτει οθόνη 5″ με ανάλυση 720p. Στο θέμα τις κάμερας θα έχουμε 8ΜΡ με LED Flash. Θα είναι διαθέσιμο σε πέντε χρώματα μαύρο, λευκό, μπλε, κόκκινο και κίτρινο.  Πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας και την τιμή δεν είναι ακόμα διαθέσιμες.

Το HTC Desire 616 δεν είναι το πρώτο τηλέφωνο της εταιρίας με επεξεργαστή της MediaTek. Στις αρχές του μήνα, η εταιρία ανακοίνωσε το HTC Desire 310 με τετραπύρηνο MediaTek στα 1.3GHz.

Αυτές οι συσκευές μπορεί να μην πετύχουν τον στόχο της HTC να γίνει μια πιο premium κατασκευάστρια, σίγουρα όμως θα φέρουν χρήματα που θα βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.