Το Nexus 9 είναι ένα πολύ δυνατό tablet το οποίο είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας Google και HTC. Από ότι φαίνεται η HTC θέλει ένα παρόμοιο tablet καθαρά για τον εαυτό της και δεν έχει άδικο.

HTC Tablet

Σύμφωνα με τον upleaks, το tablet θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με το Nexus 9, που σημαίνει πως θα δούμε 9″ οθόνη, πιθανότατα με το ίδιο 4:3 αναλογία. Τα χαρακτηριστικά της συσκευή όμως θα είναι διαφορετικά.

Δυστυχώς ο upleaks δεν μας δίνει περισσότερες πληροφορίες προς το παρόν, αλλά μας αναφέρει πως δεν θα το δούμε να ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015.

Η HTC δεν έχει καλό ιστορικό στα tablets, με συσκευές όπως το HTC Flyer που ήρθε πολύ νωρίς και δεν το προτίμησαν οι καταναλωτές. Η δεύτερη προσπάθεια της εταιρίας ήρθε με το HTC Jetsteam, που βάζω στοίχημα πως οι περισσότεροι δεν ξέρατε πως υπήρξε κάτι τέτοιο, πολύ απλά γιατί πήγε κάδο.

Τα μεγάλα και ακριβά tablets προσπαθούν να πάρουν ένα μερίδιο αγοράς, με την μόνη εταιρία που να έχει κάνει πωλήσεις μέχρι στιγμής να είναι η Samsung. Ας ελπίσουμε πως η HTC θα κάνει την διαφορά αυτή τη φορά και θα φέρει λίγο ανταγωνισμό σε αυτή την κατηγορία.

 Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.