Skip to content

HTC 10: Νέο Teaser από την εταιρία, ενώ η συσκευή περνάει από το GFXBench

Dimitrios Amprazis
Dimitrios Amprazis
Κοινοποίηση:
HTC 10: Νέο Teaser από την εταιρία, ενώ η συσκευή περνάει από το GFXBench

Το HTC 10 είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωσή του και η εταιρία δεν σταματάει να μας δίνει teasers της συσκευής. Εδώ και καιρό έχουμε δει αρκετά από την συσκευή, μέσα από διαρροές, θήκες και renders. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 12 Απριλίου, κάτι που μας το έχει αποκαλύψει ήδη η εταιρία.

HTC 10

Η καμπάνια του #powerof10 τρέχει εδώ και καιρό από την HTC και κατευθύνει την προσοχή μας στην κάμερα, τον ήχο και το μεταλλικό του πλαίσιο. Σήμερα όμως η HTC μας δίνει άλλο ένα teaser του HTC 10, με την φωτογραφία να μας δείχνει το home button και τα πλήκτρα back και multitasking. Η φωτογραφία συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

“Δεν δημιουργούνται όλα τα τηλέφωνα ίσα. Το γρηγορότερο και πιο ομαλό Android. Θα το νιώσετε.”

H συσκευή πέρασε και από το GFXBench με αποτέλεσμα να δούμε τα χαρακτηριστικά του και έτσι επιβεβαιώνονται όσα περιμέναμε, ε την συσκευή να έχει οθόνη 5.1 ίντσες, ανάλυσης QHD και τεχνολογίας AMOLED. Στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 820, με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Στο θέμα της κάμερας, η HTC επιλέγει 12MP αισθητήρα, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP.

HTC 10 gfxbench

Περιμένουμε την συσκευή να κυκλοφορεί με τιμή στα €740, ενώ έχουμε ακούσει και φήμες για έκδοση με Snapdragon 652.

Ελπίζουμε η HTC να έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι, κάτι που σύμφωνα με την ίδια ισχύει. Μένει να έρθει η 12η Απριλίου για να το ανακαλύψουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή (1) , (2) | Via

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα, ή προσθέστε μας στον RSS feed reader και στα social media σας.

Dimitrios Amprazis

Dimitrios Amprazis

Owner and Editor in Chief! Από μικρό με τράβαγε ότι είχε κουμπιά. Ξεκίνησα με Atari 2600 και μια AMIGA 500. Από τότε δεν έχω σταματήσει ποτέ να ασχολούμαι με την τεχνολογία και τους υπολογιστές, οπότε είπα να το σπουδάσω σαν μηχανικός υπολογιστών και δικτύων, ενώ έχω και σπουδές στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημείου Αιγαίου. Τώρα κάθε μέρα βρίσκομαι περιτριγυρισμένος από δεκάδες smartphones και gadgets. Να σας πως κάτι; Δεν το βαριέμαι ποτέ! Στον ελεύθερο χρόνο μου, έχει gaming και απέλπιδες προσπάθειες να μάθω κιθάρα!

Loading comments...
Loading more stories...
Loading reviews...

Μείνε ενημερωμένος

Ακολούθησέ μας στα social media και πρόσθεσέ μας στις αγαπημένες σου πηγές για να μη χάνεις καμία είδηση.