Το HTC 10 είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωσή του και η εταιρία δεν σταματάει να μας δίνει teasers της συσκευής. Εδώ και καιρό έχουμε δει αρκετά από την συσκευή, μέσα από διαρροές, θήκες και renders. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 12 Απριλίου, κάτι που μας το έχει αποκαλύψει ήδη η εταιρία.

HTC 10

Η καμπάνια του #powerof10 τρέχει εδώ και καιρό από την HTC και κατευθύνει την προσοχή μας στην κάμερα, τον ήχο και το μεταλλικό του πλαίσιο. Σήμερα όμως η HTC μας δίνει άλλο ένα teaser του HTC 10, με την φωτογραφία να μας δείχνει το home button και τα πλήκτρα back και multitasking. Η φωτογραφία συνοδεύεται από το παρακάτω κείμενο:

“Δεν δημιουργούνται όλα τα τηλέφωνα ίσα. Το γρηγορότερο και πιο ομαλό Android. Θα το νιώσετε.”

H συσκευή πέρασε και από το GFXBench με αποτέλεσμα να δούμε τα χαρακτηριστικά του και έτσι επιβεβαιώνονται όσα περιμέναμε, ε την συσκευή να έχει οθόνη 5.1 ίντσες, ανάλυσης QHD και τεχνολογίας AMOLED. Στο εσωτερικό έχουμε Snapdragon 820, με 4GB RAM και 32GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Στο θέμα της κάμερας, η HTC επιλέγει 12MP αισθητήρα, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 5MP.

HTC 10 gfxbench

Περιμένουμε την συσκευή να κυκλοφορεί με τιμή στα €740, ενώ έχουμε ακούσει και φήμες για έκδοση με Snapdragon 652.

Ελπίζουμε η HTC να έχει έναν άσσο κρυμμένο στο μανίκι, κάτι που σύμφωνα με την ίδια ισχύει. Μένει να έρθει η 12η Απριλίου για να το ανακαλύψουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή (1) , (2) | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ