Στο 2ο ετήσιο Tech Summit ανακοινώθηκαν δύο laptops με Snapdragon 835 chipset. O λόγος για τα HP Envy x2 και ASUS NovaGo. Και οι δύο φορητοί υπολογιστές έχουν το ίδιο chipset με τα Pixel 2, Galaxy Note 8, LG V30, Xperia XZ Premium και Razer Phone.

Το chip έρχεται με το Χ16 modem που υποστηρίζει gigabit LTE, όπου αυτό είναι διαθέσιμο. Αμφότερα θα έχουν slot για nano SIM. Το Envy x2 έχει οθόνη 12″ (1920x1280px) την ώρα που το Novago έχει ελαφρώς μεγαλύτερη, 13,3″ full HD LTPS touchscreen (pen support).

Και τα δύο έχουν έως και 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο. Το NovaGo ωστόσο χρησιμοποιεί UFS 2.0 που βοηθά στην κατανάλωση λιγότερης ενέργειας. To laptop της ASUS διαθέτει full HDMI socket και microSD slot. Οι συγκεκριμένες θύρες δεν έχουν επιβεβαιωθεί για εκείνο της HP.

Αξίζει να σημειωθεί πως τρέχουν Windows 10S ενώ παράλληλα προσφέρουν συνδεσιμότητα στα δίκτυα gigabit LTE. To HP Envy x2 θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018. Η ASUS από την άλλη δεν έχει ανακοινώσει ημερομηνία αλλά την τιμή. Περίπου 599$ για τη βασική έκδοση, ενώ θα φτάνει τα 799$ για το συνδυασμό 8GB/256GB.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.