Το HP Elite x3 είναι η τελευταία προσθήκη στη συλλογή των Windows 10 Mobile συσκευών και έρχεται με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Επρόκειτο για ένα smartphone της τάξης των 5.96 ιντσών, το οποίο έχει να καυχιέται για το πανίσχυρο Snapdragon 820.

Έρχεται με υποστήριξη για τη λειτουργία Continuum των Windows 10, που ουσιαστικά επιτρέπουν στο χρήστη να βάλει σε ένα ειδικό dock της mobile συσκευή του και να έχει μια εμπειρία desktop με μια οθόνη.

hp-elite-x3-h1

Από την άποψη του σχεδιασμού όμως, μπορεί να αφήσει αρκετούς με το παράπονο καθώς είναι πλαστικό και έχει ένα κατά τα άλλα generic σχεδιασμό. Η HP φαίνεται πως έφτιαξε αυτό το smartphone με γνώμονα τις ανάγκες ενός επαγγελματία, αλλά αυτό θα το κρίνει φυσικά η πορεία και τα review που θα έρθουν μέσα σε λίγο καιρό. Τί γίνεται όμως με τα χαρακτηριστικά στο χαρτί;

specs

Είναι φανερό πως η HP, για να δικαιολογήσει το γεγονός πως απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες με υψηλές απαιτήσεις σε χώρο αποθήκευσης, εξόπλισε τη συσκευή με 64GB στο standard μοντέλος της. Είναι επίσης εξαιρετικό, πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υποδοχή για τη δεύτερη SIM και ως υποδοχή για μια κάρτα SD, έτσι ώστε να αναβαθμίσεις το χώρο της συσκευής σου αν τα 64GB σου φαίνεται ανεπαρκή.

Η HP, χαρίζει και μεγαλύτερη ασφάλεια στη νέα της συσκευή καθώς το οπλίζει με τεχνολογίες σαρωτή ίριδας αλλά και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων έτσι ώστε να σας δώσει πληθώρα επιλογών για να κλειδώσετε τη συσκευή σας.

Το κομμάτι το οποίο εντυπωσιάζει τους λάτρεις της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας είναι πως το HP Elite x3 προσφέρει κρυπτογραφία αρκετών διαφορετικών πρωτοκόλλων, όπως: FIPS 140-2, SecureBoot, 128-bit Unified Image Encryption, 256-bit key Full Disk Encryption, Anti roll back και fTPM 2.0 ενώ δεν θα έπρεπε κανείς να παραβλέψει το γεγονός πως τα Windows 10 υποστηρίζουν 128-bit Bitlocker για τη κρυπτογράφηση του αποθηκευτικού και Enterprise VPN, το οποίο κάνει πραγματικά εύκολη τη σύνδεση σε VPNs προσφέροντας ένα ακόμη στρώμα προστασίας στο διαδίκτυο και στις συνδέσεις σας.

Πηγή : HP

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.