Απ’ ότι φαίνεται η HP θέλει να έχει τους πελάτες της ευχαριστημένους. Έτσι μετά από πολλά παράπονα για την ενσωμάτωση Windows 8 στα μηχανήματα της, ανακοίνωσε σήμερα μέσω email ότι ξαναφέρνει πίσω τα Windows 7.

Η ανακοίνωση της HP που αναρτήθηκε στο site της εταιρείας με σλόγκαν “ύστερα από μεγάλη απαίτηση”, θέλει να παρακινήσει τον κόσμο να διαλέξει τα Windows 7 αντί τα 8 λέγοντας ότι μπορούν να εξοικονομήσουν εύκολα 150$. Η κίνηση αυτή σίγουρα σχεδιάστηκε για να φέρει τα Windows 7 σε καλύτερη θέση απ’ότι τα touch-centric Windows 8.

hpbackwindows560px

Αν επισκεφθείτε το site της εταιρείας για να αγοράσετε PC, έχει σαν επιλογές μόνο υπολογιστές με Windows 7 σαν προεπιλογή. Μπορείτε βέβαια να διαλέξετε Windows 8 αν φτιάξετε κάποιο custom σύστημα και το ζητήσετε εσείς. Όσον αφορά τα laptop εκεί υπάρχουν αρκετές επιλογές με Windows 8 αλλά και με 7. Ακόμα και στο τομέα με τα all-in-one PC η HP προωθεί πρώτο αυτό με Android και δεύτερο αυτό με τα 8.

Δεν ήταν ανάγκη βέβαια η κίνηση της HP, για να καταλάβουμε ότι τα Windows 8 με όλο αυτό το mixed interface δεν πολυάρεσαν στον κόσμο. Και είναι λογικό να μην αρέσει αφού και πρακτικά δεν είναι βολικά όταν χρησιμοποιείς ποντίκι. Όπως έκανε και με Windows Vista, προμοτάροντας σε αντίθεση τα XP, έτσι κάνει και στην προκείμενη περίπτωση η εταιρεία. Μάλλον περιμένει όπως κι εμείς τον ερχομό των Windows 9.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.