Ωραίο το Netflix και οι συνδρομητικές streaming υπηρεσίες, αλλά ας πούμε ότι δεν θέλεις να πληρώσεις. Εδώ αναφερόμαστε σε τρεις υπηρεσίες από τις πολλές που υπάρχουν και σου επιτρέπουν να δεις εντελώς δωρεάν ταινίες. Να τονίσουμε εκ των προτέρων ότι χρειάζεσαι VPN για να τις δεις. Εμείς χρησιμοποιούμε το Cyberghost και συνδεόμαστε στον server της Αμερικής του Netflix. Δημιουργήσαμε έναν λογαριασμό στην κάθε υπηρεσία και δουλεύει άψογα. Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα.

Sony Crackle

Αρχικά γνωστή ως Crackle, η Sony Crackle διαθέτει μια πολύ καλή σειρά ταινιών και σειρών από την Sony Pictures Entertainment. Θα βρείτε ένα πλήθος ταινιών, αν και οι διακοπές για διαφημίσεις μπορεί να σας ενοχλήσουν σε κάποιο βαθμό.

https://www.sonycrackle.com/

Vudu

Το Vudo είναι μια υπηρεσία που ανήκει στη Walmart και έχει μια εντυπωσιακή συλλογή από δωρεάν περιεχόμενο υποστηριζόμενο από τις διαφημίσεις. Τίτλοι όπως Batman Begins, Terminator 3 και  The Cabin In The Woods είναι μερικά παραδείγματα από αυτά που θα βρεις. Πρέπει και πάλι να δημιουργήσεις έναν δωρεάν λογαριασμό.

www.vudu.com

Pluto TV

Αξίζει με το παραπάνω την προσοχή σου. Όχι μόνο έχει δωρεάν ταινίες on demand, αλλά περιλαμβάνει και εντελώς δωρεάν Live TV.

https://pluto.tv/

Tubi

Έχει περιεχόμενο από περισσότερους από 200 συνεργάτες, όπως την NBC Universal που φέρνει πάνω από 400 κλασσικούς τίτλους όπως Xena: Warrior Princess, Hercules: The Legendary Journeys, The A-Team, Punky Brewster, The Incredible Hulk, Quantum Leap και τις original εκδόσεις των Magnum, P.I., Battlestar Galactica, The Bionic Woman, and She-Ra: Princess of Power.

https://tubitv.com/home

Απέκτησε το Cyberghost VPN με 2.75 το μήνα.

Εσύ έχεις κάποια άλλη πρόταση;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.