Τι θα λέγατε αν σας έφερνε κάποιος ένα videogame το οποίο συνδυάζει άριστα το μέγεθος του The Witcher 3: Wild Hunt, την δυσκολία ενός Souls game, την ιστορία ενός Uncharted μαζί με το μαχητικό γυναικείο πνεύμα της Lara Croft; Παιχνίδι για όλα τα γούστα, έτσι; Σε μια εποχή που η αγορά έχει κατακλυστεί από open world παιχνίδια, ανολοκλήρωτα και σαθρά κατά μεγάλη πλειοψηφία, η Guerilla Games (δημιουργός της σειράς Killzone) καταφέρνει να ανταγωνιστεί με τον πιο επάξιο τρόπο τo μεγαθήριο, πλέον, CD PROJEKT RED, προσφέροντάς μας το Horizon  Zero Dawn, το νέο IP της Sony. Ο κόσμος του HZD καταφέρνει με τον πιο εμφατικό τρόπο να  δημιουργήσει μια απίστευτη ατμόσφαιρα, πλούσια σε κάλλη  και περιεχόμενο, αλλά… είναι ικανό να ευχαριστήσει 100% και τον πιο απαιτητικό gamer; Και πώς γίνεται να το συγκρίνει κανείς με το πολυβραβευμένο The Witcher 3;

Ας ανακαλύψουμε μαζί με την Aloy (η πρωταγωνίστρια) τον post-post-apocalyptic κόσμο του Horizon  Zero Dawn μέσα από το Spoiler Free Review που σας ετοιμάσαμε!

Ιστορία
Welcome to the Jungle!

Ο πλανήτης Γη δεν είναι πλέον στην κατοχή των ανθρώπων, Η Μητέρα Φύση έχει πάρει το πάνω χέρι στον φανταστικό κόσμο του Horizon  Zero Dawn και γεννά συνεχώς έμβια όντα αλλά και μηχανές-ζώα. Ο πολιτισμός που δημιουργήσαμε σαν είδος επί αιώνες έχει μηδενισθεί και οι λίγοι άνθρωποι που έχουν απομείνει έχουν γυρίσει στην παλαιολιθική εποχή,  όπου η επιβίωση αποτελεί προτεραιότητα. Για να το πετύχουν αυτό, ζουν σε φυλές, διάσπαρτες ανά τον κόσμο, με δικά τους ήθη και έθιμα. Στη μητριαρχική φυλή των Nora όμως, ένα κορίτσι  ονόματι Aloy βρίσκεται εξορισμένη από αυτήν για τον παράδοξο, για μας, λόγο ότι δεν έχει μητέρα. Εξοστρακισμένη από την φυλή, η Aloy θα προσπαθήσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου χάρη στη βοήθεια του μη-βιολογικού πατέρα της Rost, ολοκληρώνοντας μια δοκιμασία που ονομάζεται The Proving. Τα γεγονότα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας θα αλλάξουν  για πάντα τη ζωή της ίδιας αλλά και των υπόλοιπων ανθρώπων, καθώς θα ωθήσει την ηρωίδα μας σε ένα αναπάντεχο ταξίδι για την ανεύρεση της αλήθειας για τον τωρινό κόσμο, αλλά και των Αρχαίων Ανθρώπων (Old Ones).

Δεν θα σας πούμε κάτι παραπάνω για την  ιστορία του Horizon  Zero Dawn, καθώς περιμένουμε από σας να την ανακαλύψετε, αλλά μπορούμε να σας πούμε τις εντυπώσεις μας. Το σενάριο του έχει ΑΡΧΗ, ΜΕΣΗ και ΤΕΛΟΣ και με μπόλικες εναλλαγές συναισθημάτων. Για παράδειγμα, χαρακτηριστική είναι η λύπηση και ο θυμός που προκαλείται στον χρήστη από τη συμπεριφορά των μελών της φυλής προς την Aloy, η περηφάνια για την πρωταγωνίστρια ακόμη και δέος σε μερικές στιγμές του παιχνιδιού (Αυτό υποβοηθάτε και από την δυνατότητα επιλογής διαλόγων και πράξεων τύπου Mass Effect).

Η ηρωίδα μας ξεφεύγει από τα στερεότυπα και αποτελεί μια “σύγχρονη” γυναίκα, πανέξυπνη και δημιουργική με σταθερές απόψεις αλλά και διλήμματα, την οποία μπορούμε να χαρακτηρίσουμε άνετα ως την νέα Lara Croft. Όπως και η αγαπημένη μας Lara, δεν μπορεί να αφήσει αρχαίους μυστικούς πολιτισμούς ανεξερεύνητους και να μην βυθιστεί σε κάποια αναπάντεχη περιπέτεια. Το βάθος όμως της πλοκής του Horizon  Zero Dawn, δεν συναντάται μόνο στο Main Story, αλλά και στα side quests τα οποία διέφεραν όλα μεταξύ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα Cauldrons Dungeons, όμοια μεταξύ τους αλλά διαφορετικά ως προς την αρχιτεκτονική, τους εχθρούς και τις  παγίδες. Τα side quests επίσης, είναι άκρως ενδιαφέροντα καθώς, εκτός από τα rewards που προσφέρουν, ανακαλύπτει κανείς πληροφορίες  για τα γεγονότα που ώθησαν την ανθρωπότητα στην τωρινή της κατάσταση. Αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται κρυπτογραφημένες σε μορφή βίντεο, γραπτών κειμένων (Emails) και ηχητικών μηνυμάτων σε διάφορες περιοχές όπου ζούσαν οι Αρχαίοι. Η ανακάλυψη της αλήθειας πίσω από την καταγωγή της Aloy και της μυστηριώδους καταστροφής που έπληξε την ανθρωπότητα, είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναζητήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος σε ένα videogame. Το Horizon  Zero Dawn σε ωθεί συνεχώς να ανακαλύψεις το επόμενο κομμάτι του puzzle, με σπάνιες κουραστικές στιγμές, ακολουθώντας το υπερβολικά καλογραμμένο σενάριο που δημιούργησαν οι άνθρωποι της  Guerilla Games, δίχως κενά στην πλοκή και μεγάλα προβλήματα. Ίσως το μόνο αρνητικό που θα μπορούσαμε να βρούμε είναι η απουσία κάποιου εναλλακτικού τέλους, καθώς αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τον Role Playing χαρακτήρα του παιχνιδιού…

Κατά τα άλλα, για τους λάτρεις των μυστηρίων επιστημονικής φαντασίας τύπου The Matrix και για όσους αγαπάνε καλοφτιαγμένες ιστορίες επιπέδου Uncharted, το Horizon είναι η post-apocalyptic ιστορία που πάντα ονειρευόσασταν! Και να μην ξεχνάμε το οικολογικό μήνυμα για την προστασία της Φύσης που υποσυνείδητα περνά στο χρήστη το παιχνίδι, πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας, ειδικά για τις νεότερες γενιές!

Gameplay

Αν το Story του Horizon  Zero Dawn έχει βάθος, που να δείτε το gameplay! Η Aloy, ως πολύτροπος κυνηγός με φοβερή διορατικότητα, καταφέρνει να κατατροπώσει και τους πιο μεγαλόσωμους εχθρούς. Αρωγό στις πράξεις της βέβαια αποτελούν και τα όπλα της τα οποία αν και λίγα στο σύνολο, μπορούν να βελτιωθούν (με modifications) και να προσφέρουν πολλούς τρόπους κυνηγιού, ανάλογα με τις περιστάσεις.

Όσον αφορά το σύστημα μάχης, εκτός από τα όπλα από απόσταση που διαθέτει η ηρωίδα, περιλαμβάνει και ένα spear-δόρυ με το οποίο μπορεί να χτυπάει από κοντινή απόσταση εχθρούς, αλλά και να δίνει κρίσιμα, αιφνίδια, χτυπήματα. Το melee δεν είναι παρόλα αυτά το καλύτερο  που έχουμε δει σε game καθώς πολλές φορές αστοχούσαμε τον αντίπαλο, ενώ ήταν βέβαιο χτύπημα. Η ζυγαριά λοιπόν γέρνει προς το stealth στοιχείο, καθώς το παιχνίδι δυσκολεύει αρκετά αν πάτε “φουριόζοι” στο πεδίο μάχης χωρίς να καλυφτείτε. Μάλιστα, αν αποκαλυφθείτε, ο συναγερμός ενεργοποιείται και εμφανίζονται ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΘΡΟΙ, οι οποίοι δεν υπήρχαν πριν! Για την διατήρηση λοιπόν της μυστικότητας όπλο εκλογής της πρωταγωνίστριας είναι το τόξο, για το οποίο υπάρχουν 3 εκδοχές, ανάλογα με την ταχύτητα, damage και πεδίο βολής, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και διαφορετικά βέλη ανάλογα με τις περιστάσεις. Για παράδειγμα, υπάρχουν ειδικά βέλη που αποκόπτουν κομμάτια από τις μηχανές ζώα, τα όποια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο crafting. Το crafting του Horizon  Zero Dawn είναι απλό και κατανοητό, υποβοηθούμενο και από το καλό menu  που προσφέρεται. Ο χρήστης μπορεί να φτιάξει πυρομαχικά, βέλη, προμήθειες, πακέτα ταξιδιού για Fast travelling, Potions για ζωή και παγίδες. Πολύ θετικό στοιχείο του crafting είναι ότι τα υλικά βρίσκονται άφθονα στη φύση, ενώ πωλούνται επίσης από εξειδικευμένους εμπόρους (merchants) σε όλη την επικράτεια.

Ο κόσμος του Horizon  Zero Dawn είναι ένα πλούσιο, ζωντανό οικοσύστημα, το οποίο κατοικείται όχι μόνο από οργανικά όντα, αλλά και από μηχανές-ζώα. Κάθε μια μηχανή που φτιάχτηκε από την Guerilla Games, έχει τις δικές της συνήθειες, αρκετά έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη και άμα σας πιάσουν πονάνε πολύ! Δεν είναι πάρα πολλές στο σύνολο, αλλά η πολυπλοκότητα που κρύβουν μέσα σους εντυπωσιάζει! Για παράδειγμα, έχουμε το Thunderjaw έναν τυρανόσαυρο-ρομπότ, ο οποίος εκτοξεύει πυραύλους από τη μέση του και διαθέτει πολυβόλα στα σαγόνια του. Άλλο παράδειγμα αποτελεί το  Stormbird ένας γιγαντιαίος αετός-ρομπότ που εκτοξεύει σφαίρες λέιζερ από το την κοιλιά και το Snapmaw έναν αλιγάτορα-μηχανή που εκσφενδονίζει μπάλες πάγου από το στόμα! Δεν είναι όμως όλες οι μηχανές εχθρικές, καθώς μερικές μπορούμε να τις εξημερώσουμε (θα δείτε πώς) και άλλες είναι από την φύση τους ειρηνικές, όπως τα Tallnecks! Κάθε μάχη που πρέπει να δώσετε με αυτές πρέπει να είναι σωστά δομημένη, με στρατηγική και με χρήση σχεδόν ΟΛΩΝ των όπλων και παγίδων που έχετε στη διάθεσή σας!

Μια μικρή συμβουλή για όσους τολμήσουν να δοκιμάσουν μια αποστολή χωρίς στρατηγική: ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ! Η σωστή διαλογή των αποστολών που θέλετε να κάνετε θα πρέπει να βασίζεται στο level σας και στις ικανότητες που έχετε ξεκλειδώσει από τα skill trees του menu. Αυτά είναι 3 στο σύνολο: Prowler (για προσθήκη περισσότερων stealth δεξιοτήτων), Brave (για περισσότερο melee) και Forager (για να λαμβάνεται περισσότερα crafting αντικείμενα). Το θετικό είναι ότι επιτρέπεται η επιλογή διαφόρων ικανοτήτων από διάφορα trees χωρίς να είναι απαραίτητο να ακολουθηθεί μια μοναδική οδός.

Δείτε παρακάτω πώς κατατροπώσαμε ένα Ravager:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Eq-fu1WRkQk]

Επιστρέφοντας πάλι στις μηχανές, κάθε ζώο-ρομπότ που βρίσκουμε αποθηκεύεται μέσα στο βιβλιάριο-εγκυκλοπαίδεια που διαθέτει το menu και χάρη σε αυτό μπορούμε να δούμε τις αδυναμίες του πχ. φωτιά ή πάγο, αλλά και τα εξαρτήματα που μπορεί να μας δώσει αν το σκοτώσουμε! Το σκανάρισμα των μηχανών και των ανθρώπων γίνεται με το Focus, το μικρό πολυεργαλείο της Aloy, απομεινάρι των αρχαίων ανθρώπων, και με βάση το οποίο θα ξετυλιχτούν όλα τα μυστικά που κρύβει το  Horizon  Zero Dawn! Ως προς το τεχνικό κομμάτι, το game τρέχει πολύ σταθερά στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο (fps) με ελάχιστες πτώσεις σε πολύ συνωστισμένα μέρη στην ΑΠΛΗ PS4 έκδοση που δοκιμάσαμε.

Το μόνο αρνητικό που μπορούμε να πούμε για το gameplay είναι η αρκετά χαμηλή τεχνητή νοημοσύνη (Α.Ι.) των ανθρώπινων εχθρών. Πολλές φορές, καταφέραμε να ξεφύγουμε απαρατήρητοι δίχως να μας αντιληφθούν, ενώ ήμασταν μπροστά τους. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να εκμεταλλευτεί κανείς υπερυψωμένα αντικείμενα ή κρυψώνες και να μην δεχτεί χτύπημα από τον εχθρό (Συμβαίνει και σε boss battles).

Δείτε παρακάτω ένα παράδειγμα του προβλήματος που σας αναφέραμε:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=4Bpies08JYI]

Γραφικά
Ένας ατέλειωτος κόσμος!

Ως προς τον οπτικό τομέα, το Horizon Zero Dawn είναι…. σοβαρά τώρα τι περιμένετε να σας πω; Άψογο!

Οι υπεύθυνοι του οπτικού τομέα της GG εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις δυνατότητες της μηχανής γραφικών Decima (Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που την διάλεξε ο ίδιος ο Hideo Kojima) και δημιούργησαν κατά τη δικιά μου άποψη ΤΟ καλύτερο console game στην ιστορία. Θα μου πει κανείς: φίλε το Uncharted 4 το ξέχασες;

Θεωρώ το Horizon καλύτερο γραφικά ως προς την καλύτερη απόδοση των τοπίων, αλλά και των προσώπων των περισσότερων ανθρώπων in game. Δεν μιλάμε μόνο για τους πρωταγωνιστές Aloy, Rost, Syllens, αλλά και των NPCs που συναντάμε τυχαία στον κόσμο. Όλοι έχουν κάτι διαφορετικό πάνω τους, από ρυτίδες, γρατζουνιές, τατουάζ μέχρι και φοβερή ποικιλία στο χρώμα και στην λάμψη των ματιών. Επιπρόσθετα, τα τοπία και η ποικιλία στην χλωρίδα του τόπου δημιουργούν δέος και θαυμασμό για το έργο τέχνης που φτιάξανε οι developers και ορισμένα από αυτά μπορείτε να τα δείτε στις παρακάτω εικόνες, οι οποίες πάρθηκαν από την απλή έκδοση του PS4:

Τοπία:

Χαρακτήρες:

Επιπρόσθετα, η εναλλαγή μέρας-νύκτας υπάρχει μέσα στο παιχνίδι αλλά συμβαίνει αρκετά πιο αργά από το The Witcher 3,  ενώ τα καιρικά φαινόμενα προσθέτουν μια επιπλέον δυσκολία στο παιχνίδι. Πολλές φορές, μπορεί να βρεθείτε να πολεμήσετε εναντίον ενός Rockbreaker στη μέση της ερήμου με μια αμμοθύελλα να σας κόβει την ορατότητα, ενώ μέσα σε πεδιάδες πολλές φορές ένα πέπλο ομίχλης κρύβει τους δρόμους και τους εχθρούς σας. Η βροχή και το χιόνι εναρμονίζονται αρκετά καλά με τα περιβάλλοντα με μόνο αρνητικό την απότομη εναλλαγή τους. Για παράδειγμα, ενώ περπατάτε σε ένα δρόμο ξαφνικά πιάνει βροχή και αφού διασχίσετε λίγα μέτρα σταματά…

Δείτε μερικές από τις καιρικές συνθήκες του κόσμου του Horizon Zero Dawn στο παρακάτω βίντεο:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=JhZcp98GTpw]

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εναλλαγή μέρας-νύκτας στο game:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=g4onCAtgqvg]

Αξίζει να σημειωθεί και η πολυπλοκότητα στον σχεδιασμό των διάφορων μηχανών-ζώων. Αν κάποιος τα δει με μια πιο προσεκτική ματιά, θα παρατηρήσει καλώδια, συσκευές, εξαρτήματα και όπλα πολύ καλά σχεδιασμένα, δίνοντας την εντύπωση ότι αυτό το μηχάνημα μπορεί να υπάρξει στην πραγματικότητα!

Δείτε παρακάτω την δουλειά που κάνανε στην GG για τον σχεδιασμό των μηχανών:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EqGJIaYeKyo]

Το να έχεις τόση πολύ ομορφιά, κάλλος και ποικιλία μέσα σε ένα open world παιχνίδι, χωρίς την επανάληψη ούτε ενός στοιχείου είναι άξιο θαυμασμού και πιστεύω ότι η Guerilla έθεσε νέους ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ στην gaming βιομηχανία!

Ήχος

Ακουστικά το Horizon  Zero Dawn περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που θα ήθελε κανείς σε ένα Action RPG παιχνίδι ανοικτού κόσμου. Η μουσική του παιχνιδιού ταιριάζει απίστευτα με το φυσικό μοτίβο που προσφέρει. Μερικές φορές έχουμε ήρεμα και χαλαρά τραγούδια, όταν η Aloy περπατά ανάμεσα στα ψηλά χορτάρια με τον άνεμο να της “χαιδεύει” τα μαλιά και τον ήλιο να την φωτίζει, ενώ όταν τα πράγματα γίνονται πιο σκούρα, το μοτίβο και ο ρυθμός  αλλάζουν καθώς ο κίνδυνος ελλοχεύει και η ένταση κορυφώνεται. Ως προς το voice acting έχουμε μια άριστη απόδοση των διαλόγων και αρκετά καλό συγχρονισμό των χειλιών, χάρη βέβαια και στην πολύ καλή πλοκή που δημιούργησε η GG και στην επιλογή πολύ καλών ηθοποιών!

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το Main Theme Soundtrack από το Horizon Zero Dawn:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vl_ZUX7EUxE]

Τέλος, όσον αφορά τους ήχους της φύσης και γενικά του κόσμου, δεν έχουμε κανένα απολύτως παράπονο καθώς συνδέονται πολύ καλά με τα μαγευτικά τοπία του Horizon!

Διάρκεια

Για να τερματίσουμε το παιχνίδι χρειαστήκαμε συνολικά γύρω στις 35 ώρες με λίγα ενδιαφέροντα side quests και με την επιθυμία να μάθουμε την αλήθεια πίσω από την ονομασία Horizon  Zero Dawn! Όπως είπα παραπάνω, ο κόσμος του HZD είναι απέραντος και πλούσιος από ενδιαφέροντα και ζουμερά side quests και δοκιμασίες για να λάβετε μέρος αυξάνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής του παιχνιδιού.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=wzx96gYA8ek]

ΣΥΝΟΨΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ
Ιστορία
10
Gameplay
10
Γραφικά
10
Ήχος
10
Διάρκεια
10
Προηγούμενο άρθροXiaomi Mi 5c: Η συσκευή ζει ακόμα και διαρρέει σε νέα φωτογραφία
Επόμενο άρθροSamsung Galaxy S8+: Ακολουθεί το Galaxy S8 και αποκαλύπτει τα χαρακτηριστικά του!
Alex Lazaridis
Άλεξ εδώ... έχοντας περάσει τα εφηβικά gaming χρόνια μου με τα μεταχειρισμένα Game Boy του ξαδέρφου μου, μετατράπηκα με τον καιρό σε PlayStationManiac. Περιμένω υπομονετικά το επόμενο evolution μου σε PC gamer!
horizon-zero-dawn-review-a-new-horizon-for-sonyΤο Horizon Zero Dawn αποτελεί ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της δεκαετίας, με μια συναρπαστική ιστορία, διασκεδαστικό και συνάμα απαιτητικό gameplay και με ένα φοβερό οπτικοακουστικό τομέα. Θα πρέπει από τώρα να μπει στη συλλογή σας, καθώς το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

9 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ωραιο review, αλλα αναρωτιομουν αν θα μπορουσατε να μου απαντησετε αν το εχετε παιξει (Το παιχνιδι) με την υποστηριξη του HDR ή οχι? Δεν ξερω αν ειναι διαθεσιμο το HDR πριν το day-one patch, απλα αναρωτιομουν. Τα γραφικα φαινονται εντονα και ομορφα στο απλο Playstation 4 το οποιο μου κανει μια καλη εντυπωση.

  • Καλημέρα!
   Σε Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
   Όχι, δίχως HDR! Κατεβάσαμε το update πρόσφατα και περιλαμβάνει την επιλογή HDR, όμως είναι “unavailable” τη δεδομένη χρονική στιγμή.
   Για οτιδήποτε απορίες σχετικά με το παιχνίδι είμαστε στη διάθεσή σου.

   • Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας! Εξαιρετικα γραφικα για το κανονικο PS4, ανυπομονω να το αγορασω. Θα περιμενω για το video που θα ανεβασετε συντομα για το κανονικο PS4 (Οταν ληξουν τα embargo).

 2. Εεε.. Φιλε! Αυριο τελειωνει το embargo, οποτε υποθετω οτι θα δουμε το βιντεο αυριο? Πολυ θα ηθελα να δω πως φαινονται τα γραφικα του παιχνιδιου! Ευχαριστω και παλι.

  • Το embargo για τα video λήγει αύριο στις 18:01. Οπότε κάπου στις 18:00 με 19:00 θα το έχουμε προσθέσει στο review!

   • Ευχαριστω και παλι. Οπωσδηποτε θα το παρω, ποια εκδοση προτιματε εσεις? Το standard, limited ή collectors? Και, εχετε καμια συμβουλη για το παιχνιδι πριν το παιξω?

    • Εμείς δοκιμάσαμε την standard. Η deluxe limited edition απλά προσθέτει κάποιες στολές στην ηρωίδα, παραπάνω όπλα, digital artbook και PS4 θέμα. Για 10 παραπάνω ευρώ δεν νομίζω να αξίζει. Η collector’s κοστίζει 120 ευρώ περίπου και απευθύνεται πιο πολύ σε συλλέκτες… Το παιχνίδι θα είναι ίδιο για όλους σε περιεχόμενο.

     Προσωπικά θα έπαιρνα την standard γιατί το ζουμί είναι εκεί. Αν είχα την οικονομική δυνατότητα βέβαια θα έπαιρνα και την collector’s για το αγαλματίδιο της Aloy μόνο.

     Πριν αρχίσεις το παιχνίδι βεβαιώσου ότι έχεις τα απαραίτητα: Αναπαυτική καρέκλα ή καναπέ και αρκετές ελεύθερες ώρες!

     Καλή απόλαυση!

   • Τελευταια ερωτηση! Ποσα ending εχει το παιχνιδι? Μπορει να ακουγεται spoiler αλλα θα ηθελα να μαθω!

    • Το έχω αναφέρει στο Review στο κομμάτι της ιστορίας στο τέλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.