Υπομονή μέχρι το 2017 καθώς το πολυαναμενόμενο Horizon Zero Dawn θα καθυστερήσει για άλλη μια φορά!

horizon

Σύμφωνα με τον Managing Director της  Guerrilla Games,  Hermen Hulst, το Horizon Zero Dawn πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 και συγκεκριμένα στις 28 Φεβρουαρίου ζητώντας συγγνώμη στους gamers που ήθελαν να έχουν στα χέρια τους το νέο παιχνίδι της Guerrilla Games μέσα στο 2016.

Ο Hermen Hulst δικαιολογεί την καθυστέρηση στην επίσημη κυκλοφορία αναφέροντας ότι η ομάδα θέλει να διασφαλίσει την μέγιστη και βέλτιστη απόδοση του παιχνιδιού όσον αφορά το gameplay και τα γραφικά.

Για να μας γλυκάνει μετά από αυτήν την δυσάρεστη είδηση η εταιρία δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Horizon Zero Dawn το οποίο μας εισάγει στην ζωή της Aloy, του κεντρικού χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

Ζούμε στην εποχή όπου η gaming βιομηχανία βιάζεται αδικαιολόγητα να βγάλει ένα παιχνίδι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγοράζουμε παιχνίδια bugαρισμένα ή τελείως κατεστραμμένα, που χαλάνε την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού. Προσωπικά, για να μην υπάρξουν αυτά τα προβλήματα η καθυστέρηση στην κυκλοφορία κάποιου παιχνιδιού κάνει περισσότερο καλό παρά κακό… όπως άλλωστε έχει αποδείξει το Uncharted 4.

Ποια είναι η δική σας άποψη;

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ