Η Honor βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρώτο smartwatch της στην Ευρώπη, για να συμπέσει με την παρουσίαση του Honor View 20. Δεν είναι στη πράξη ένα εντελώς νέο watch. Το Honor Watch Magic και Honor Watch είναι στην πράξη το ίδιο watch, αλλά το Dream διαθέτει μικρότερα μεγέθη band – είχαν κάνει το ντεμπούτο τους στην ιδιαίτερη πατρίδα της Honor στη Κίνα, πέρυσι.

Και τα δυο διαθέτουν 1.2 ιντσών AMOLED οθόνες αφής με 390 x 390 resolution (326 ppi), καθώς και GPS tracking, εννιά διαφορετικά fitness monitoring modes, αντοχή στο νερό ως τα 50 μέτρα, phone notification alerts, heart rate monitoring, sleep tracking, και blood pressure monitoring με τη χρήση αυτού που η Honor αποκαλεί HRV (heart rate variability).

Και αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, η Honor ισχυρίζεται ότι μπορεί να αντέξει για μια εβδομάδα με πλήρη φόρτιση με 24ωρη παρακολούθηση του παλμού να λαμβάνει χώρα. Η εταιρεία πηγαίνει τόσο μακριά και αναφέρει ότι με μια 10λεπτη φόρτιση έχεις μια ολόκληρη μέρα χρήσης. Θα κάνει το ντεμπούτο του για 179 ευρώ από τις 23 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.