Η Huawei πλέον καταλαμβάνει τις τρεις πρώτες θέσεις στα rankings του DxOMark, καθώς το Honor V30 Pro κατάφερε να λάβει την δεύτερη θέση, ως το καλύτερο καμεροκινητό στον κόσμο, ξεπερνώντας μάλιστα και το Huawei mate 30 Pro. To Honor V30 Pro κατάφερε το εντυπωσιακό σκορ των 133 βαθμών στη κατηγορία της φωτογραφίας και 100 στην κατηγορία του video.

Το Honor V30 Pro εξοπλίζεται με τον Sony IMX600 40MP αισθητήρα στην κύρια κάμερα ( Quad-Bayer RYYB) και Dual OIS, δηλαδή ένα παρόμοιο setup που συναντάμε στις κορυφαίες σειρές P και Mate. Υπάρχει επίσης μια κάμερα των 12MP ultrawide με f/2.2 lens και ένα 1/4-inch 8MP telephoto module με 3x optical zoom. Εξοπλισμένο με αυτά τα όπλα, το Honor V30 Pro κατάφερε να προσφέρει εξαιρετικές φωτογραφίες σε πλήθος σεναρίων κατά τις δοκιμές του DxOMark.

Η ομάδα, υπενθυμίζει για ακόμη μια φορά τις εξαιρετικές επιδόσεις στη φωτογραφία σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, την υψηλή λεπτομέρεια και τον εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο.Το zoom αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο ατού του συγκεκριμένου smartphone. Το μόνο μειονέκτημα, η αποτυχία του autofocus περιστασιακά. Αλλά και στο video τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά, με λίγα θέματα στο autofocus. Σε όλα τα άλλα, όπως rendering του χρώματος και stabilization η κάμερα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.