Ένα ζευγάρι φωτογραφιών μόλις διέρρευσε και μας δείχνουν το επερχόμενο Honor Note 10. Οι εικόνες, αποκαλύπτουν όχι μόνο το σχεδιασμό του τηλεφώνου, αλλά και αρκετές από τις βασικές προδιαγραφές του.

Αρχικά από θέμα σχεδιασμού, βλέπουμε πολύ λεπτά πλαίσια, διπλή πίσω κάμερα, και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Επίσης, ενώ το μπροστινό μέρος είναι λευκό, το πίσω είναι χρυσό.

Όσον αφορά τις προδιαγραφές, επιβεβαιώνουν την οθόνη 6,9 ιντσών που είχε ήδη φημολογηθεί. Περαιτέρω, η διαρροή αποκαλύπτει ανάλυση 2K, τον Kirin 970 SoC (που βρίσκεται και στο Honor 10), διαμόρφωση μνήμης 6GB / 128GB και κάμερα στα 16MP με δυνατότητες AI.

Μεταξύ άλλων βασικών χαρακτηριστικών, η διαρροή λέει ότι θα υπάρξει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαταρία 6000mAh. Τέλος, η συσκευή θα διαθέτει επίσης την τεχνολογία GPU Turbo της εταιρείας.

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για το πότε θα είναι διαθέσιμο το Honor Note 10, αν και αναμένουμε ότι η συσκευή θα φτάσει σίγουρα μέχρι το τέλος του έτους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.