Οθόνη

Αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει στο Honor MagicBook 14 είναι η οθόνη του. Πρόκειται για μια οθόνη 14 ιντσών, τεχνολογίας IPS LCD, με ανάλυση Full HD, που όμως είναι συμβατή με HDR περιεχόμενο, κάτι που δεν η νόρμα σε laptop αυτής της τιμής.

Η οθόνη έχει πολύ ζωντανά και ρεαλιστικά χρώματα, ενώ οι γωνίες θέασης είναι εξαιρετικές, ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε με παραπάνω άτομα, αλλά και μόνοι, από κάθε γωνία. Αυτό θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα όσοι αρέσκονται να βλέπουν ταινίες στο κρεββάτι. Ειδικά για αυτούς, η δυνατότητα αναπαραγωγής και προβολής περιεχομένου HDR, θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή ώστε να μην έχουμε προβλήματα σε εξωτερικούς χώρους, ενώ διαθέτει και λειτουργιά ώστε να κόβει τον μπλε φωτισμό, για να είναι πιο ευγενική στα μάτια μας, ακόμα και κατά την διάρκεια της νύχτας. Μάλιστα, η μείωση των μπλε χρωμάτων αφήνει τον οργανισμό μας να καταλάβει πως δεν είναι πλέον ημέρα, ώστε να λειτουργεί σωστά το βιολογικό μας ρολόι και να κοιμόμαστε πιο εύκολα το βράδυ.

Ήχος

Στο κομμάτι του ήχου έχουμε στερεοφωνικά ηχεία, τα οποία είναι στο κάτω μέρος της συσκευής. Από τα δύο ηχεία των 2W παίρνουμε πολύ καλό ήχο με ικανοποιητική ένταση. Έχουμε βαθιά μπάσα και γενικότερα πολύ ικανοποιητικό ήχο που θα ενισχύσει την εμπειρία μας σε θέαση multimedia. Το Matebook D14 έρχεται με θύρα 3.5mm audio jack για τα ακουστικά μας ή τα hands free μας, που παράγει πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Εργονομία

Το Honor MagicBook 14 έρχεται με την εργονομία να έχει προτεραιότητα. Ειδικά όταν συνδυάζεται με ένα smartphone της Honor ή της Huawei, που να υποστηρίζει Magic Link ή Huawei Share.

Η συσκευή δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ασφάλεια, με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης. Ο αισθητήρας είναι πάρα πολύ γρήγορος, αφού κάνει χρήση της τεχνολογίας που έχει η εταιρία από τα smartphones. Μάλιστα αν βάλουμε το δάχτυλο που έχω registered κατά το boot του laptop, η αναγνώριση ξεκινάει και παραλείπει εντελώς την οθόνη login των Windows.

Το πληκτρολόγιο έχει πλήρες μέγεθος, οπότε αφού συνηθίσουμε την υφή του (δεν χρειάζεται πάνω από λίγα λεπτά) η ταχύτητα στο γράψιμο είναι πάρα πολύ καλή. Τα πλήκτρα έχουν πολύ μικρή διαδρομή, που σημαίνει πως είναι πιο ευαίσθητο στο άγγιγμα, οπότε δεν χάνονται τα hits μας.

Ένα από τα ατού της συσκευής είναι η συνδεσιμότητα. Έτσι στα δεξιά του θα βρούμε μια USB 2.0, που λόγο μεγέθους έχει αρχίσει να χάνεται από τα laptops, όμως εξασφαλίζει συμβατότητα με παλιότερα περιφερειακά που πιθανόν έχουμε. Δίπλα της θα βρούμε την θύρα ακουστικών 3.5mm.

Στα αριστερά έχουμε την USB Type-C, που χρησιμοποιείται είτε για σύνδεση συσκευών είτε για την φόρτιση του laptop, ενώ δίπλα έχουμε άλλη μια USB πλήρους μεγέθους, που είναι USB 3.0. Τέλος, την αριστερή πλευρά συμπληρώνει και μια θύρα HDMI για την σύνδεση του laptop σε τηλεόραση ή άλλη οθόνη.

Με το Honor Magic Link 2.0 μπορούμε να συνδέσουμε το κινητό μας με ένα άγγιγμα στην ειδικά μαρκαρισμένη επιφάνεια του laptop, ώστε να έχουμε pairing. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ελέγξουμε το Huawei κινητό μας από το laptop, να δρομολογήσουμε τον ήχο από τις κλείσεις μας στο laptop και να κάνουμε ταχύτατη μεταφορά αρχείων από και προς το κινητό μας.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπερα.. Εχω μια απορια επειδή δεν ρο βρίσκω πουθενα.. Και ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμενο. Οι μνημες ραμ του ειναι soldered η μπορούν να επεκταθουν η να αλλαχτουν αν υπαρχει αναγκη? Επισης.. Παιζει ν υπαρχει κανενα θεμα μελλοντικα με τα Windows? Λογω των γνωστων θεματων.. Ευχαριστώ!!

    • Από ότι φαίνεται οι μνήμες είναι sholdered, όποτε δεν παίρνει παραπάνω. Για τα Windows δεν θα έχει κανένα θέμα, καθώς έρχονται ήδη με άδεια αλλά και αυτό να μην συνέβαινε, πάλι θα μπορούσες να τα περάσεις, αφού τα parts είναι γνωστά και έχουν drivers κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.