Η σερά Honor Magic4 είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Φεβρουάριο για την global αγορά, σήμερα όμως η Honor ανακοίνωσε το Honor Magic4 Ultimate, με το DxOMark μάλιστα να του δίνει 146 βαθμούς και να το βάζει στη κορυφή ως το καλύτερο καμεροκινητό του κόσμου.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor Magic4 Ultimate εξοπλίζεται με έναν μεγάλο 1/1.12” αισθητήρα των 50MP. Τα μεγαλύτερα 1.4 µm pixels συνδυάζονται με βελτιωμένους φακούς και 8P design με f/1.6 aperture. Η ultrawide εξοπλίζεται με 1/2” 64 MP sensor, ενώ υπάρχει και μια 50 MP spectrum enhanced camera που έκανε το ντεμπούτο της στο Honor Magic V.

Το υπόλοιπο hardware της κάμερας δεν έχει αλλάξει. Ο χρήστης θα συναντήσει μια 64 MP telephoto με  90 mm lens με OIS (3.5x optical magnification). Υπάρχει επίσης ένας 8×8 dToF sensor και ένας 8-channel sensor που ανιχνεύει την θερμοκρασία του χρώματος του φωτισμού του περιβάλλοντος και τυχόν flicker από τεχνητό φωτισμό. Η selfie είναι των 12MP, ενώ δίπλα της υπάρχει και ένας 3D depth sensor,

Αυτό το δυνατό σύστημα της κάμερας, συνοδεύεται από έναν custom image processor που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την εν λόγω συσκευή. 28.8 TOPS peak performance με power efficiency των 13.4 TOPS per Watt. Ο εν λόγω custom image processor εισάγει το Magic-Log2 video format για να προσφέρει 15% υψηλότερο dynamic range στα video, ενώ μπορεί να προβεί  στην εγγραφή video στα 4K video στα 60 fps σε 10-bit Log format.

Το Honor Magic4 Ultimate Edition ακολουθεί την συνταγή του Honor Magic4 Pro. Εξοπλίζεται με Snapdragon 8 Gen 1 chipset με 12GB RAM και 512 GB χώρου. Η οθόνη του 6.81” LTPO OLED panel  παίρνει την τρίτη θέση στο DxOMark πίσω από τα iPhone 13 Pro Max και Pro ως προς την ποιότητά της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.