Ένα ρολόι είναι για πολλούς το μοναδικό κόσμημα που χρειάζεται ένας άντρας και ένα απαραίτητο αξεσουάρ για μια γυναίκα. Στην θεωρία ένα καλό ρολόι πρέπει να είναι όμορφο και να δείχνει τον χρόνο με μεγάλη ακρίβεια. Στις μέρες μας όμως, η τεχνολογία ήρθε για να αναβαθμίσει το ρολόι όπως το ξέραμε και να του δώσει πολλά νέα χαρακτηριστικά, που θα βάλουν λίγη μαγεία στην καθημερινότητά μας, κάνοντας την ζωή μας πιο εύκολη. Μα τα smartwatches είναι πολύ ακριβά και πρέπει να πληρώσω άνω των €300 για ένα ρολόι που να κάνει τα πάντα και να είναι και όμορφο. Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο, ένα έχω να σου πω: Honor Magic Watch 2.

Το εν λόγω smartwatch είναι το απόλυτο gadget του 2020 και αν αμφιβάλλεις για αυτό, άσε με αν σου εξηγήσω!

Αρχικά η τιμή του, που είναι στα €199, δεν έχει αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία smartwatch, ώστε να μην χρειαστεί να τρως μακαρόνια για το υπόλοιπο του μήνα. Στην συνέχεια η εκπληκτική του μπαταρία που θα το κρατήσει ανοιχτό μέχρι και 14 ημέρες, προσόν που ελάχιστα smartwatches έχουν. Άλλωστε όπως έχουμε πει σε δεκάδες reviews μας, η καλύτερη συσκευή αν ξεμένει από μπαταρία είναι απλά μια κλειστή συσκευή.

Όμως το Honor Magic Watch 2 δεν είναι μόνο τιμή και μπαταρία, αλλά περιβάλλεται από ένα σωρό λειτουργίες και αισθητήρες, που θα μετρήσουν την υγεία μας, τον ύπνο μας, την άσκησή μας και θα μας ηρεμήσουν όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Ξεκινάμε από την παραμετροποίηση, τομέας που το Magic Watch είναι όντως μαγικό. Μπορούμε να αλλάξουμε τα Watch Faces ώστε να ταιριάζει η εμφάνισή του με τις προτιμήσεις μας. Αν δεν βρούμε κάτι που να μας αρέσει στα δεκάδες έτοιμα watch faces, μπορούμε να επιλέξουμε τους δείκτες που θέλουμε και απλά να βάλουμε την φωτογραφία που θέλουμε να εμφανίζεται σαν καντράν του ρολογιού. Βαριέσαι εύκολα; Κανένα πρόβλημα, βάζεις πολλές φωτογραφίες και αυτές αλλάζουν κάθε φορά που ανάβει η οθόνη του smartwatch.  Φυσικά μπορούμε να αλλάξουμε πολύ εύκολα και το λουράκι με ένα της προτίμησής μας, ενώ μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και την always on display, ώστε να μην κλείνει η οθόνη και να βλέπετε πάντα την ώρα.

Όμως δεν είναι όλα εμφάνιση και παραμετροποίηση σε αυτό το smartwatch, καθώς η μαγεία είναι στο εσωτερικό της συσκευής και σε όλα όσα μπορεί να κάνει. Το ρολόι μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα γύρω από την καθημερινή σας δραστηριότητα και να σε ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεστε. Έτσι ξεκινάνε την μέρα βλέποντας πως το πόσο ποιοτικός ήταν ο χθεσινός σου ύπνος, μαζί με συμβουλές για την βελτίωσή του. Ετοιμάζεσαι και φεύγεις για δουλειά, όπου σαν σωστός επαγγελματίας θα αγχωθείς. Εδώ το ρολόι θα σου πει τα επίπεδα στρες και θα δυο δώσει μια ασκησούλα για να ηρεμήσεις! Δεν θα πάθουμε και καρδιά για την δουλειά, πως να το κάνουμε. Και τώρα που είπα καρδιά, έχουμε και συνεχή μέτρηση της καρδιακής μας δραστηριότητας για να μπορούμε να ξέρουμε πόσο αποδοτικοί είμαστε στο γυμναστήριο που πάμε μετά τη δουλειά. Βέβαια δεν μένει μόνο στην παρακολούθηση της καρδιάς μας, αλλά παρακολουθεί γενικότερα την άσκησή μας με πάνω 15 είδη άσκησης που μπορεί να παρακολουθήσει. Μέσα σε αυτά και το κολύμπι, αφού η συσκευή είναι αδιάβροχη μέχρι και 50 μέτρα βάθους.

Φυσικά μέσα στην μέρα, θέλουμε μερικές στιγμές χαλάρωσης ακούγοντας μουσική και αυτό μας το επιτρέπει το ρολόι ακόμα και όταν δεν έχουμε μαζί μας το κινητό. Μπορούμε να συνδέσουμε τα Bluetooth ακουστικά μας και να αφεθούμε στις αγαπημένες μας μελωδίες. Αν χρειαστεί να δεχθούμε κλήσεις και δεν μπορούμε να πιάσουμε το τηλέφωνό μας, το Magic Watch 2 είναι εδώ για εμάς, αφού είναι εξοπλισμένο με ηχείο και μικρόφωνο, ώστε να το χρησιμοποιήσουμε σαν Bluetooth headset.

Το Honor Magic Watch 2 είναι πλήρες smartwatch, που ότι κάνει το κάνει άριστα. Με αυτές τις δυνατότητες και σε αυτά τα χρήματα, δύσκολα θα το ανταγωνιστεί κάποιο άλλο smartwatch. Βάλτε λίγη μαγεία της Honor στην καθημερινότητά σας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.