Η Honor ανακοίνωσε το Magic Vs τον Νοέμβριο του 2022 και το foldable smartphone θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στις 27 Φεβρουαρίου στην MWC 2023. Για να προωθήσει το τηλέφωνο, η εταιρεία έστειλε στον Jerry Rig Everything ένα pre-production κομμάτι, ώστε να αποκαλύψει κάθε μυστικό του μεντεσέ και όχι μόνο.

Ο Zack έκανε κομμάτια το Magic Vs και έδειξε τι ακριβώς είναι ο σχεδιασμός 4 στοιχείων που επιτρέπει τη μείωση των κομματιών από τα 92 στα 4. Στο βίντεο βλέπουμε τα στοιχεία από μαγνήσιο που έχουν χυτευθεί μαζί και ενσωματωθεί στο πλαστικό πλαίσιο, κάτι που κάνει τον μεντεσέ πιο ανθεκτικό και 62% ελαφρύτερο.

Η Honor χρησιμοποίησε στο Magic Vs κατακόρυφες μεταλλικές λάμες για να κρατήσει την αναδιπλούμενη οθόνη σε ένα επίπεδο χωρίς μεγάλες πτυχώσεις, προσφέροντας στήριξη και στον κατακόρυφο άξονα, ενώ η λεπτότητα των στοιχείων διατηρεί το βάρος της όλης κατασκευής σε χαμηλά επίπεδα.

Κατά τα άλλα, το βίντεο δείχνει ότι η οθόνη λειτουργεί και εκτός σώματος, αρκεί να πάθει σοβαρή ζημιά και, παρόλο που το Magic Vs δεν έχει λάβει επίσημη πιστοποίηση IP, ο Zack ανακάλυψε ότι έχει κάποια προστασία από σκόνη και νερό γύρω από το ηχείο, την κάρτα SIM, και τις συνδέσεις του μεντεσέ με το σώμα του τηλεφώνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.