Οι εταιρείες του Android και η Apple πάντοτε κλέβουν ιδέες η μια από την άλλη, είναι μια πραγματικότητα την οποία όλοι μας έχουμε συνηθίσει. Η Honor, η εταιρεία που πουλήθηκε από τη Huawei το 2020, ήταν η πρώτη η οποία είχε διαθέσει το χαρακτηριστικό που αποκαλείται Dynamic Island και το οποίο, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστό με το iPhone 14 Pro σύμφωνα με τον CEO Zhao Ming.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της MWC Shangai, ο Ming ανέφερε ότι η βιομηχανία κρατιέται πίσω από έλλειψη εταιρειών που πραγματικά καινοτομούν. Ο ίδιος επισημαίνει ότι το Dynamic Island feature είναι παρόμοιο με του Honor V20 Smart Capsule, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2019.

Το Dynamic Island του iPhone 14 Pro αποτελεί μια pill-shaped οπή με smart features, με αυτή να αλλάζει μέγεθος και σχήμα σύμφωνα με τις ειδοποιήσεις και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα, όπως εισερχόμενες κλήσεις κ.α.  Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά υπογραφής των premium iPhones, που ούτε καν τα απλά μοντέλα του iPhone 14 δεν το έχουν.

dynamic island

Η Honor ωστόσο επισημαίνει ότι ήταν η πρώτη που το παρουσίασε σαν ιδέα. Ωστόσο, όπως και πολύ σωστά επισημαίνει το phonearena, ήταν η Apple η οποία το έφερε στη σημερινή του μορφή και το επέκτεινε, με την ίδια τη Honor από την μεριά της να μην του δίνει καν έμφαση κατά την ανακοίνωση της συσκευής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.